Synthetics.pl opinie o sklepie

Obrazek

Profil sklepu: Synthetics

Status:
Naukowiec
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 121
Rejestracja: 07 sty 2017, 16:15
Reputacja: 7

Synthetics.pl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Naukowiec » 04 lut 2017, 15:31

Ktoś coś?

Status:
necrokarol
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 59
Rejestracja: 07 lut 2017, 10:32
Reputacja: 5

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: necrokarol » 07 lut 2017, 10:51

Fajnie jakby sklepik sample wysłał, bo pobraniem nie wysyłają i chyba nigdy nic od nich nie miałem w labie :D

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 909
Rejestracja: 02 lut 2017, 15:50
Reputacja: 216

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 08 lut 2017, 18:31

Ja myślę, że sklepu nikomu nie trzeba przedstawiać! Kontakt zawsze szybki, konkretny i bezpieczny przez privnote. A na jakości produktów nigdy się nie zawiodłem!
Hexen i 4-cec robią robotę jak trzeba! Natomiast sam ciekaw jestem opinii na temat tych nowych supermanów, bo wyglądają naprawdę świetnie!

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 423
Rejestracja: 04 lut 2017, 20:31
Reputacja: 49

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 09 lut 2017, 10:32

Będziecie mieli jeszcze U-47700 bo nie wiem czy brać udział w konkursie? dla jakichś stimsów nie mam zamiaru się produkować

Status:
Synthetics
Szczur
Awatar użytkownika
Sklep
Posty: 35
Rejestracja: 03 lut 2017, 16:36
Reputacja: 19

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: Synthetics » 09 lut 2017, 14:01

W tym momencie na stanie hex 4mpd 4cec Tikitaki i Supermany ,

Status:
Lucek23
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 28
Rejestracja: 08 sty 2017, 15:05
Reputacja: 4

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: Lucek23 » 09 lut 2017, 22:16

Polecam sklep, jest w czym wybierać! Szybki i bezpieczny kontakt też na duży +!

Status:
damianer
Szczur
Użytkownik
Posty: 32
Rejestracja: 08 lut 2017, 16:40
Reputacja: 3

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: damianer » 10 lut 2017, 15:12

Synt kiedy u47 w ofercie.?

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 423
Rejestracja: 04 lut 2017, 20:31
Reputacja: 49

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 10 lut 2017, 21:38

A będziecie mieli kiedyś jakieś benzo albo pochodne fentanylu? to miałoby popyt. I dołączam się do pytania wyżej.

Status:
Rc-kowiec
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 100
Rejestracja: 06 lut 2017, 23:31
Reputacja: 11

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: Rc-kowiec » 15 lut 2017, 11:33

Dotarł:HEX/4MPD/Superman/4CEC-zdam relacje po badaniach...Hex wydaje się mniej wilgotny,trafiły mi się nawet apetyczne gródki-ale sort ten sam co ostatnio(henkowy fajny zapach,oraz ten sam iglasty wygląd)
Szybkość/obsługa na ++
Pozdrawiam.
PS.Vendorze kiedy wróci U47 do oferty?był kozak straszny :)

Status:
Synthetics
Szczur
Awatar użytkownika
Sklep
Posty: 35
Rejestracja: 03 lut 2017, 16:36
Reputacja: 19

Opinie o sklepie i produktach

Nieprzeczytany post autor: Synthetics » 15 lut 2017, 16:00

Witam
Kolego Rc-kowiec jeżeli trafił Ci sie wilgotny sort to przesusz sobie go przed testawaniem , bedzie dużo lepszy..
Co do nowości to w przyszłym tygodniu powiększamy asortyment o : 5fakb, bk-epdp white i brown , Etizolam, 4fphp, 3fpm ,MIPT

Co do nowych sortów to jutro bedzie nowy sort 4cec ( ten co wszyscy zachwalali 3 tygodnie temu ) oraz wraca klasyczne 4mpd jakie było cały czas u nas ( biały kryształ )

Wróć do „Synthetics.pl”