strzałka do góry

Syntetyki24 opinie

Obrazek

Profil sklepu: Syntetyki24

5 cze 2017, o 07:34

  • witam bylbym zainteresowany testem sampli..czy vendor wysyla probki?stymulanty mnie interesia
    • 0

    peejay

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 8
    Dołączył: 22 maja 2017, o 11:36
    Reputacja: 0

7 cze 2017, o 10:46

  • peejay napisał(a):witam bylbym zainteresowany testem sampli..czy vendor wysyla probki?stymulanty mnie interesia


    Vendor pisal w któryms poscie na temat sampli,ze na ten czas nie sa zainteresowani akcją samplową,poniewaz sklep Syntetyki24 sponsoruje konkurs Forum dopek, na kwote 3750zl w temacie aktywnosci ogolnej Forum i aktyw.dzialu tego sklepu Syntetyki24

    Wczoraj poszlo male zamowienie na sprawdzenie sklepu i po wekeendzie bedzie pare recenzji
    :twisted:
    • 0

    Kameleon

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 126
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Labolatorium
    Reputacja: 9

7 cze 2017, o 16:43

  • Kontakt do niczego. Póki co minus.
    • 0

    Mimi

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 11
    Dołączył: 1 cze 2017, o 20:42
    Reputacja: 2

7 cze 2017, o 18:19

  • Mimi przeciez jest normalny kontakt ze sklepem

    Najszybszym sposobem na KONTAKT jest wysłanie wiadomości na maila
    LINK:
    https://www.syntetyki24.com/kontakt

    Przeciez normalnie odpisują.

    Vendor ma duzy asortyment RChemicals, a to duzy atut jak na sklep.
    • 0

    Kameleon

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 126
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Labolatorium
    Reputacja: 9

14 cze 2017, o 13:06

  • NIe zawsze szybko odpisują, ale produktów mają naprawde wielki wybór i jakość konkretna, w chuja nie lecą że tak powiem, ja polecam :thumbup:
    • 0

    lolek20

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 94
    Dołączył: 2 lut 2017, o 15:50
    Reputacja: 10

16 cze 2017, o 16:07

  • Jakby tylko tą strone sobie ogarnęli, bo naprawdę jej wygląd odstrasza, a produkty mają zacne naprawdę.
    • 0

    Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
    Hennessy

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 393
    Dołączył: 17 mar 2017, o 11:57
    Reputacja: 35

16 cze 2017, o 19:19

  • Strona naprawdę taka "chaotyczna" tu coś tam coś, do tego napis PROMOCJA MAJOWA wisi już sporo czasu, chyba że u VENDORA jeszcze maj... Odczynników naprawdę sporo do tego ceny zajebiście niskie, jednak bałbym się zaryzykować jakoś z zamówieniem płatnym. Ta strona mnie jakoś odstrasza... :lol:

    Nie zrozumcie mnie źle, ale no jakoś tak dziwnie odbieram tę waszą stroną, że czuje brak zaufania z waszej strony. Może po tym konkursie poleci jakieś zamówienie jak będzie wiecej opinii na temat produktów. Ciekawi mnie 4CMC YELLOW, ale poczekam na jakieś opinie jak będą...
    • 0

    Lovac8

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 97
    Dołączył: 5 maja 2017, o 07:40
    Reputacja: 11

21 cze 2017, o 09:38

  • Strona Syntetyki24 jest anonimowa czyli ,kupujesz bez rejstracji podobnie jak u Vendora FcShop, a to raczej zaleta, ale fakt ze przejrzystosc produktów, czy tez substancji do kupienia ,moglaby byc lepsza i zwiekszylaby ilosc zamowien.Chodzi mi o to,ze by zobaczyc wszystko co sklep ma do zaoferowania, to trzeba sie niezle naklikac w BANER - POKAZ WIĘCEJ i naczekac
    • 0

    Kameleon

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 126
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Labolatorium
    Reputacja: 9

Poprzednia strona


Powrót do Syntetyki24.com

  • Fshop.us
  • Synthetics.pl
  • Syntetyki24.com
  • Demoon.co
  • Predator-rc.nl
  • Rcchems.eu
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'