Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Ogólne dyskusje na temat research chemicals. Opisy tripów na różnych odczynnikach oraz propozycje ich mixów.
Status:
HayaKuza
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 156
Rejestracja: 19 cze 2017, 17:53
Lokalizacja: Jowisz
Reputacja: 35

Sposoby podawania RC - porówananie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: HayaKuza » 19 cze 2017, 18:41

Ostatni post z poprzedniej strony:

A ktoś z was badał kwasy pod powiekę? Może ktoś coś na ten temat więcej powiedzieć? Rożnica pomiedzy pod język a okiem jest duża?
Badacz nie z tego świata...

Status:
Kameleon
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 233
Rejestracja: 05 cze 2017, 10:02
Lokalizacja: Alchemia
Reputacja: 34

Sposoby podawania RC - porówananie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: Kameleon » 20 cze 2017, 10:07

Ja preferuje do substancji działających na dopamine SNIFF, do dzialajacych na Dopamine/Serotonine SNIFF/ORAL. A do czystych euforyków działajajacych glownie na Serotonine tylko ORAL Co do innych form przyjęcia substancji - typu IV czy tez Vapo ,to zdecydowanie nie dla mnie.

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1021
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 313

Sposoby podawania RC - porówananie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 15 lut 2018, 2:08

Kanna w e-liquidzie najzdrowiej.. Druga forma podania to u mnie kapsułki żelatynowe i na końcu sniff :)

Status:
Warwick
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 575
Rejestracja: 26 sty 2018, 22:03
Reputacja: 170

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 15 lut 2018, 18:00

Ja preferuję sniffa, A zaraz po sniffie oral. Wiadomo, zależy jaka substancja, jedną działa lepiej sniffem, A druga oralem.

Status:
human tank
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 165
Rejestracja: 20 sty 2018, 0:44
Lokalizacja: Z głębin morskich
Reputacja: 25

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: human tank » 07 mar 2018, 6:30

Ja jestem palaczem, ale jak trzeba moge i polknac.

W dupie mam boofing, bleh, nigdy. Jesli chodzi o sniff, to to samo co palenie, tylko slabsze i trzeba wiecej. po co mi to?

Status:
OomAmee
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Grammar Nazi
Posty: 814
Rejestracja: 03 lip 2017, 2:05
Reputacja: 361

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 07 mar 2018, 7:44

Jak sniff to samo, co palenie, jak do płuc nie wciągasz? Przynajmniej taki jest plan :)
Zasadnicza różnica. Płuc to jednak szkoda.
Śluzówka prędzej czy później dochodzi do siebie a płuca to nie wiem.
Wiem, że palić nie cierpię a sniffa lubię.

U mnie na pierwszym miejscu sniff na drugim oral - ale tylko roztwory.
Z bombkami u mnie jest coś nie tak. Długo długo nic a potem jebudu.
Roztwór wchodzi szybciej i stopniowo.

A przy okazji trochę dygresja, trochę nie.
Czasem ktoś w gratisie dorzuca takie zielsko do palenia - np. CrazyMJ od Darka.
Palić nienawidzę.
A czy da się to wykorzystać w jakikolwiek inny sposób?
Nie wiem, ciasteczka z tym upiec, czy coś? :D
Wydaje mi się, że ktoś o roztworach w jakimś oleju (?) pisał.
I to działa? Ktoś, coś?
-----------------------------------------
Jestem Obłąkaną Galaretką i takim się lubię
-----------------------------------------

Status:
Emeryt
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Chemik
Posty: 198
Rejestracja: 31 gru 2017, 14:55
Lokalizacja: Węsz dalej psie
Reputacja: 138

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: Emeryt » 07 mar 2018, 10:51

Zalezy:

Lubie ladowac majke i fenta przez iv.
Mixy rc tez dobre w iv sa.

Bardzo rzadko oral. Sniff czesciej.
28.03.1991 - 16.03.2018
Rest in Peace (*)

" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "

~ Maria Peszek

Status:
krysztalowy
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Szeryf
Posty: 880
Rejestracja: 04 sie 2017, 12:43
Lokalizacja: Kryształowa planeta
Reputacja: 510

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 07 mar 2018, 10:55

Sniff, sniff, sniff. Ale bombkami i vapo też nie gardzę, jednak sniff i ten charakterystyczny ćpuński rytuał robienia kresek i całą otoczka sprawia, że jedank sniff góruje. Ale ja zawsze chciałem być ćpunem :E
                          Sleep to dream tonight
             Fill the empty spaces that shadows left behind
       You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
OomAmee
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Grammar Nazi
Posty: 814
Rejestracja: 03 lip 2017, 2:05
Reputacja: 361

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 07 mar 2018, 18:09

Hehe.
Ja ćpunem być nie chciałem ale rytuał, muszę przyznać lubię.
Ale szamanem być chciałem :D
-----------------------------------------
Jestem Obłąkaną Galaretką i takim się lubię
-----------------------------------------

Status:
Warwick
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 575
Rejestracja: 26 sty 2018, 22:03
Reputacja: 170

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 07 mar 2018, 20:48

Ja uwielbiam rozcierać i formować proch w kreski, zresztą jak każdy chyba :D ale kurde mi po sniffie przez tydzień leci krew z nosa, nawet po jednym większym szczurze. Bombki są dosyć fajne bo połykasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) i czekasz czy to już.

Status:
krysztalowy
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Szeryf
Posty: 880
Rejestracja: 04 sie 2017, 12:43
Lokalizacja: Kryształowa planeta
Reputacja: 510

Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 08 mar 2018, 2:43

Warwick polecić mogę mój ćpuński zestaw nosowo ratunkowy. Woda morska izotoniczna - przed sniffem i kilka minut po sniffie, obowiązkowo z wyciągiem z aloesu. Woda morska hipertoniczna - 15-25 minut po sniffie żeby opróżnić kichawę z niepotrzebnego już tam prochu, dobrze mieć również z wyciągiem z aloesu. Izotoniczna dodatkowo nawilża śluzówkę, a hipertoniczna wysusza jednocześnie niwelując obrzęk. Jak to już przestaje pomagać to raz na jakiś czas nie zaszkodzi skorzystać z xylometazolinu lub oxymetazolinu. Ten drugi również można spotkać z wyciągiem z aolesu, co do pierwszego to nie wiem. Zestaw ten sprawia, że krew z nosa jest dużo rzadszym przypadkiem oraz pozwala zachować w miarę dobrą zdolność oddechową. Przetestowane wielokrotnie na wielu odczynnikach :E
                          Sleep to dream tonight
             Fill the empty spaces that shadows left behind
       You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Wróć do „Ogólne dyskusje o RC”