Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop


Shop Profile: Chemshop888

Status:
Gargameli
Kryształowa Legenda
User avatar
nIePoCzYtAlNa
Topic author
Posts: 2539
Joined: 1 year ago
Reputation: 1169

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Gargameli » 1 year ago

Latest post of the previous page:

Broussard,

Nie wymyślą. Zakazane są u nich pewne odczynniki, tak samo jak synteza ich analogów. I nie ma szans aby to się zmieniło... aczkolwiek krąża plotki iż pewien lab w EU chce podjąć się zadania syntezy HEXenu (nie jest to skomplikowane na terenie NL)... ile w tym prawdy będzie widać po rynku.
Rangi na forum | Ranks on forum
Prace nad aktualizacją forum v4 | Working on updating the forum to v4
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
NIE pisz nic o metodach, czasie oraz kraju - wysyłki czy płatności. NIE pisz pełnych nazw sklepów spoza forum lub nazw podobnych forów.
DO NOT write anything about the methods, time and country - shipping or payment. DO NOT write full names of stores from outside the forum.

Status:
Broussard
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 258
Joined: 2 years ago
Reputation: 38

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Broussard » 1 year ago

Ja tu kanna pobieram maja bogata oferte i jest bez problemu zawsze. Ceny sa jak za cukier. Przy okazji wzialem probki tych nowosci hexenowych zobaczymy.

Status:
Koks
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 124
Joined: 2 years ago
Reputation: 8

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Koks » 1 year ago

Broussard
Napisz jak bedzie po badaniach jak te stimy od nich???

Status:
Broussard
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 258
Joined: 2 years ago
Reputation: 38

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Broussard » 1 year ago

Koks dam znac, jeszcze czekam

Status:
Koks
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 124
Joined: 2 years ago
Reputation: 8

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Koks » 1 year ago

Broussard. Kiedys mialem od nich cos przed 21 sierpnia Nie bylo ciekawe. Teraz cikawe jak z jakoscia???

Status:
josiek
Legendarny kosiarz ścieżek
User avatar
HedoNista
Posts: 3105
Joined: 2 years ago
Reputation: 1376

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 1 year ago

Rcchemshop what do you have interesting in replacement of 3cmc ?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Rangi na forum | Ranks on forum
Prace nad aktualizacją forum v4 | Working on updating the forum to v4
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
NIE pisz nic o metodach, czasie oraz kraju - wysyłki czy płatności. NIE pisz pełnych nazw sklepów spoza forum lub nazw podobnych forów.
DO NOT write anything about the methods, time and country - shipping or payment. DO NOT write full names of stores from outside the forum.

Status:
MeFiuS
Psychonauta
User avatar
Użytkownik
Posts: 659
Joined: 1 year ago
Reputation: 115

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by MeFiuS » 11 months ago

Tu cały czas cisza, chyba ogólnie hurt tylko mają
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction :roll:

Status:
Broussard
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 258
Joined: 2 years ago
Reputation: 38

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Broussard » 10 months ago

Nie tylko hurt mają ale piątek raczejz chin sie brać nie opłaca. :)
Mi doszło jak zawsze, takze nie wiem co niektorzy tu narzekaja tak bardzo, jak mi dochodzi bez problemów. Dłużej sie czeka bo to przeciez daleko od nas, ale za taka cene mozna sobie poczekać.
HEP sie sprawdził szczurki zadowolone. Nie jest to 100 procent hexen ale też działa i też daje rade. Pewnie beda tu tacy co grymasza i mnie wyśmieja, ale mowie jak jest, nie jest tak, że to nie działa, działa też gicior. Tak straszycie że te zamienniki to bedzie zawsze chujnia a nie jest tak źle, dają rade chinczyki moim zdaniem.

Status:
bigjoint
Szczur
Newbie
Posts: 21
Joined: 10 months ago
Reputation: 2

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by bigjoint » 10 months ago

Good stuff here? Im looking for something similar to 4-cmc or hexen I can see very good prices here. Is shipping long?

Status:
Abaddlon
Blister
Newbie
Posts: 5
Joined: 9 months ago
Reputation: 1

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Abaddlon » 9 months ago

Panie i Panowie czy ten sklep wysyła to co się zamówi? Jest ok? Dziękuję za informacje

Status:
Jasnowidz
Blister
Newbie
Posts: 9
Joined: 9 months ago
Reputation: 2

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Jasnowidz » 9 months ago

podbijam pytanko powyżej śmiga wszystko ? ;)

Status:
Broussard
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 258
Joined: 2 years ago
Reputation: 38

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Broussard » 9 months ago

Czytać nie umiecie że tak pytacie? Śmiga od tak dawna jak wy jeszcze nie wiedzieliscie co to rc. Tylko to są chiny, trzeba działać na patencie i wiadomo lepiej wziac wiecej, małych ilosci sie nie opłaca. Takze oferta tylko dla kumatych z branzy

Status:
Jasnowidz
Blister
Newbie
Posts: 9
Joined: 9 months ago
Reputation: 2

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Jasnowidz » 8 months ago

Na patencie ?! Tzn ? 8-)

Status:
Gargameli
Kryształowa Legenda
User avatar
nIePoCzYtAlNa
Topic author
Posts: 2539
Joined: 1 year ago
Reputation: 1169

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Gargameli » 8 months ago

Jasnowidz wrote:
8 months ago
Tzn ?
To znaczy, że nikt o zdrowym rozsądku nie zdradzi Ci swojej metody.
Rangi na forum | Ranks on forum
Prace nad aktualizacją forum v4 | Working on updating the forum to v4
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
NIE pisz nic o metodach, czasie oraz kraju - wysyłki czy płatności. NIE pisz pełnych nazw sklepów spoza forum lub nazw podobnych forów.
DO NOT write anything about the methods, time and country - shipping or payment. DO NOT write full names of stores from outside the forum.

Status:
Splash
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 307
Joined: 1 year ago
Reputation: 62

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Splash » 8 months ago

Jasnowidz, Jeśli chcesz hurtowe ilości łatwo porównać vendorów po cenach ale też trzeba patrzyć na jakość . Akurat w tym sklepie śmiga wszystko elegancko znaj zamawiał nie dawno wszystko doszło co do jakości nie wypowiem się bo speedy to nie moja bajka mimo to ,że próbowałem nie mam zbytnio porównania dalej się nie przekonałem, zostanę przy trypto, psycho ;D .

Status:
Jasnowidz
Blister
Newbie
Posts: 9
Joined: 9 months ago
Reputation: 2

Chemshop888.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Jasnowidz » 7 months ago

Na chwile obecną radze się wstrzymać z zamówieniami. Dotychczasowo czyli od kilku m-c wszystko pięknie latało ale od zeszłego tygodnia oczekuje na realizację zamówienia i cisza ... gdzie zazwyczaj kontakt był natychmiastowy ;/