Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop


Shop Profile: Rcchemshop

Status:
Rcchemshop
Ssak
User avatar
Sklep
Posts: 53
Joined: 1 year ago
Reputation: 1

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Rcchemshop » 1 year ago

W tym temacie piszemy opinie na temat naszego sklepu Rcchemshop.com. | In this topic, we write opinions and reviews about our shop - Rcchemshop.com.

Image

Status:
tryptodyso
Dopaminator
User avatar
Użytkownik
Posts: 1139
Joined: 1 year ago
Reputation: 366

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by tryptodyso » 1 year ago

Witam jak z jakością selanku u was? :D Będą jakieś próbki dla forumowiczów bo nie mogę nic o was znaleźć :D
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
Bigos
Szczur
User avatar
Użytkownik
Posts: 23
Joined: 1 year ago
Reputation: 11

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Bigos » 1 year ago

Jakby była jakaś akcja samplowa to zaklepta mi już miejsce w kolejce , głównie hexeny mnie interesują

Status:
Gargameli
Dopaminator
User avatar
nIePoCzYtAlNa
Topic author
Posts: 1133
Joined: 1 year ago
Reputation: 420

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Gargameli » 1 year ago

Coś ktoś wie?

Jakoś nie mogę informacji znaleźć!? Wiem stara jestem :-) internet mam od niedawna! UE dała.
po prostu jestem sobą! nikt i nic tego nie zmieni!

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
User avatar
Użytkownik
Posts: 926
Joined: 2 years ago
Reputation: 224

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by lolek20 » 1 year ago

Duży dostawca z chin wątpie czy będzie mu się chciało słać wam po 1g hexenu na testy :P Jak tu przy kilo wychodzi 2 złote 70 groszy za gramik :geek:

Status:
human tank
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 197
Joined: 1 year ago
Reputation: 28

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by human tank » 1 year ago

Zajebiscie ze macie estradiol, progesteron, testosteron i inne takie w proszku!

Status:
Poklepany
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 164
Joined: 2 years ago
Reputation: 34

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Poklepany » 1 year ago

Od razu chciałbym dodać od siebie ze sklep jest nie od dziś i miał już kiedyś swój temat.
Była osoba co płakała ze wysłała 7000$ i dostała pompę, miał tez screeny. Nie będę szukał tych postów ani osoby oraz nie daje wam 100% ze to prawda ale była taka wiadomość wiec przekazuje, żebyście zachowali ostrożność ;)

Status:
Vidal24
Ssak
Użytkownik
Posts: 46
Joined: 1 year ago
Reputation: 13

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Vidal24 » 1 year ago

Cena za kg nie do uwierzenia jak po tyle nasze sklepy to hajs sie zgadza :D

Status:
Warwick
Psychonauta
User avatar
Użytkownik
Posts: 655
Joined: 1 year ago
Reputation: 180

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Warwick » 1 year ago

Witam sklepik, jak będą dobre opinie o produktach to będziecie mieli stałego klienta :D

Status:
anonim

Rcchemshop.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by anonim » 1 year ago

Vidal24 wrote:Cena za kg nie do uwierzenia jak po tyle nasze sklepy to hajs sie zgadza :D
Polskie sklepy muszą z czegoś żyć ;) obstawiam że 100 procent to minimum zarobku na klocku mają a niektóre to i zn300 ;) pozdr
Czekam na opinie o hexie w każdej postaci jakby ktoś już testowal