Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat | Most active topic:
Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
josiek
B-K Zwierz
User avatar
HedoNista
Posts: 1827
Joined: 1 year ago
Reputation: 741

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 5 months ago

Latest post of the previous page:

Gargameli, ostatnio na słowacji zauważyłem balikomat (coś ala nasze paczkomaty), z tego co widziałem - nie ma ich dużo... i są chyba obsługiwane poprzez GLS'a słowackiego.
@Rcchems - can you send package on balikomat's ?

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
josiek
B-K Zwierz
User avatar
HedoNista
Posts: 1827
Joined: 1 year ago
Reputation: 741

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 5 months ago

Gargameli, własnie pytam się ich o wysyłkę na małe poczty. nie trzeba jeździć w huj daleko!
No i na słowacji - to wszystko legal :)

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
Gargameli
Dopaminator
User avatar
nIePoCzYtAlNa
Posts: 1151
Joined: 1 year ago
Reputation: 432

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Gargameli » 5 months ago

I to mi pasuje idealnie. Nic dodać, nic ująć :-)
po prostu jestem sobą! nikt i nic tego nie zmieni!

Status:
mss5mdc
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 446
Joined: 1 year ago
Reputation: 173

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by mss5mdc » 5 months ago

josiek wrote:
5 months ago
Gargameli, własnie pytam się ich o wysyłkę na https://otvaraciehodiny.posta.sk/en. Patrz na to - oni praktycznie mają wszędzie punkty, nawet w małych miejscowościach :) nie trzeba jeździć w huj daleko!
No i na słowacji - to wszystko legal :)
Dla kogo nie daleko, dla tego nie daleko josiek, Dla mnie najbliższy punkt to około 700km. Za długa i droga podróż, no chyba, że kiedyś zdecyduję się tonę zamówić, to może może ;) Chciałem współpracować z nimi, ale się nie da, niestety
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
kikus
Szczur
Newbie
Posts: 25
Joined: 7 months ago
Reputation: 4

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by kikus » 5 months ago

josiek, well im ordering 4-cmc all the time. my customers love it - its one of the best 4-cmc on market.
Its working by sniff but oral is best. After several tests with other 4-cmc types - my customers decided - this 4-cmc from rcchems is the best one.

New type 4-cmc type 2 - is milked and i think its stronger especially in sniff mode :) - much more euphory!

Gargameli, Well slovak post office is great!!! just think that for Poste Restente option - YOU HAVE TRACK!!!!!

josiek wrote:
5 months ago
balikomat's
unfortunatelly no- rcchems are not working on balikomats.. they are not very popular in slovakia :(

Broussard, please remember, slovakia post offices are everywhere!!!! and you get tracking!
You just need Real Name and Surname, you go to slovak office, show ID, and that it! you have package!
3-cmc 4-cmc are legal in slovakia!

Wiadomość moderatora

two posts merged, please try to edit posts instead making new one

Status:
slovak678
Blister
Newbie
Posts: 12
Joined: 6 months ago
Reputation: 1

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by slovak678 » 5 months ago

I like new 4-cmc new type 2, its slighty much stronger in sniff taking ;) and i think it have more power than 4-cmc transparent glass crystals.

What about 3-cmc ? do you have any nfo?

About my postal - i get package in 1 day from send by forwarder! Its great!

Status:
josiek
B-K Zwierz
User avatar
HedoNista
Posts: 1827
Joined: 1 year ago
Reputation: 741

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 5 months ago

i heard 3-cmc will be on stock in one-two weeks!!! :) i cant wait for it!

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
josiek
B-K Zwierz
User avatar
HedoNista
Posts: 1827
Joined: 1 year ago
Reputation: 741

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 5 months ago

Ostatnia dostawa 4-cmc mnie rozwaliła, tak dobrego 4-cmc transparent nie jadłem dawno!
150-200mg, porobiło mnie pozytywnie na 2 godziny przynajmniej!!! wow!!!

Co ciekawe 4-CMC crystal TYPE 2 - nadaje się świetnie jako sniff.... robi pozytywnie, jest troche stymulacji - generalnie .... chyba najlepszy towar jaki jest.

Zdjęcia się wrzucają już!

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
josiek
B-K Zwierz
User avatar
HedoNista
Posts: 1827
Joined: 1 year ago
Reputation: 741

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 4 months ago

Dostałem maila ze wyprodukowali nowe 3-cmc :) czekamy na nowości po sklepach!
Cos ktoś wie ?

I get e-mail with news about 3-cmc, its arrived! So we are waitig for new bath of 3-cmc from other vendors!

Anyone ?
kikus slovak678 ?

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 161
Joined: 8 months ago
Reputation: 13

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Chlastusmate » 4 months ago

Jakie jest minimalne zamówienie u nich?

Status:
kikus
Szczur
Newbie
Posts: 25
Joined: 7 months ago
Reputation: 4

Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by kikus » 4 months ago

Chlastusmate
You need to write to them, sometimes its 50g, sometimes its 100g! But ratio price/quality - is best on market!

josiek
Yes i already tested new shipment. ! Quality is terrific! I think its slighty better in dopamine rush! I recommend this 3-cmc
Right now rcchems - is my best vendor! I get 100% checked and best stuff! Always best quality!