strzałka do góry

Rcchems.eu opinie o sklepie

Obrazek

Profil sklepu: Rcchems

25 mar 2018, o 15:14

  • Variat eureka :clap: :clap: :clap:
    Tu sie bierze na setki albo kila ceny przy niższych ilościach są specjalnie zawyżone żeby mniejsi klienci szukali gdzie indziej i to sam sklep przyznaje. Małe ilości tego samego 4-cmc można kupić w lepszych cenach od polskich sklepow z szybka wysyłka a tutaj hurt.
    • 0

    DonPer
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 295
    Dołączył: 5 sty 2018, o 19:52
    Reputacja: 61

26 mar 2018, o 21:02

  • od 100g coś się tam opłaca, mniej nie ma sensu, jakość nie jest też jakoś zauważalna, no i na dzień dzisiejszy mają tylko 4cmc. O akcji tego sklepu to chyba nie było nigdy mowy, chyba że coś przeoczyłem.
    • 0

    Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
    Variat
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 166
    Dołączył: 1 mar 2018, o 21:59
    Reputacja: 32

27 mar 2018, o 14:23

  • Variat jakość też nie jest jakoś zauważalna? MODZI ZRÓBCIE COŚ Z TYM NABIJACZEM TO JEST PRZESADA
    Koles wypisuje farmazony co mu ślina na jezyk przyniesie zeby tylko nabic posty wszedzie gdzie sie da, jakość tego 4-cmc jest najlepsza na rynku i ma go (pewnie stad polowa sklepow) on wszedzie pisze nie na temat w ogóle albo coś wymyślonego bez wiedzy żeby tylko posty wbić.
    To 4-cmc jest najlepszą czworka teraz a on napisze jakosc nie jest zauważalna nawet nie testujac :D
    • 0

    DonPer
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 295
    Dołączył: 5 sty 2018, o 19:52
    Reputacja: 61

28 mar 2018, o 16:10

  • Nie wiem co mam Ci odpowiedzieć na ten śmieszny post.
    W każdym bądź razie brałem odczynnik z tego sklepu przed tym jak się tu zarejestrowałeś mistrzu.

    A pisanie o tym że od tego vendora bierze połowa sklepów to jakieś zabawne pomówienie.

    brałem 25g i nie wspominam tego źle, ale bez rewelacji patrząc na cene,
    co do moich postów to pisze głównie to co uważam za stosowne.

    Tak osobiście mam gdzieś Twój bulwers o nabijanie postów.

    Dlaczego uważam że nie jest to cena adekwatna?
    Ponieważ z lasu było na równi z jakością, a predatora 4cmc jest nawet lepsze, szczególnie przezroczysty sort. Jaki miał do mniej więcej miesiąca temu, bo od miesiąca nie badałem u predatora euforyków.

    Dawkowanie takie samo jak u konkurencji, działanie takie samo i po co się pluć?
    Płacą Ci za to ? :lol:

    Dla użytkowników: tytuł tematu to opinie o sklepie a nie tylko pozytywne opinie.
    • 0

    Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
    Variat
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 166
    Dołączył: 1 mar 2018, o 21:59
    Reputacja: 32

28 mar 2018, o 16:58

  • Uuuu ide po popcorn i colę zaczyna się inba xd

    A co do samej spinki a w sumie jej braku sensu,kazdy ma prawo wypowiedziec sie jak chce po 1. Sort danego vendora moze lepiej bądź gorzej działać na daną jednostke
    2. Sort sortowi nie równy
    3. Oczekiwania różni ludzie mają różne adekwatnie do tego jaki 4cmc go najlepiej urobil i potem oczekują iz każdy bedzie taki sam bądź podobny

    Jak wielu użytkowników tak wiele opini i doświadczeń
    • 1

    Chcę uciec albo umrzeć albo się rozjebać. Chcę być ślepy i niemy i nie mieć serca.
    korniszon69
    Opiowrak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 394
    Dołączył: 12 lip 2017, o 10:03
    Skąd: Gg - 52288109
    Reputacja: 196

29 mar 2018, o 14:13

  • Variat hahaha sam się wyjaśniłeś gościu "W każdym bądź razie brałem odczynnik z tego sklepu przed tym jak się tu zarejestrowałeś mistrzu." 3 miesiące temu byl zupełnie inny sort jakościowo gorszy to sie zgodzę. Ale tu rozmawiamy o aktualnym sorcie o którym jak widać nie masz pojęcia a sie wypowiadasz :D Ciach bajera
    Tak płacą mi :D

    Ceny są skierowane do hurtowników, poniżej 100 drogo wychodzi i jak brałeś tu 25 to gratuluje :P
    I tak bierze stąd połowa sklepów wręcz wiekszość pl sklepów ma ich temat na stanie a jak tego nie widzisz to znaczy że potrzebujesz mocnych okularów.

    Nie masz wiedzy o aktualnych sortach, nie testujesz tylko wypisujesz farmazony, bo 3 miesiące temu było cos innego. To jest wprowadzanie ludzi w błąd jakbyś tą czwórke miał przezroczystą co jest na stanie teraz to byś z papci wyskoczył a nie narzekał ;)
    • 0

    DonPer
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 295
    Dołączył: 5 sty 2018, o 19:52
    Reputacja: 61

30 mar 2018, o 02:45

  • Variat akurat te dwa sklepy co wymieniełeś biorą czy brały stąd na 100% :) Mają różne rodzaje ale ten jest często spotykany.
    • 1

    lolek20
    Zaklinacz węży
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 862
    Dołączył: 2 lut 2017, o 14:50
    Reputacja: 208

1 kwi 2018, o 15:19

  • lolek20 hehe dokładnie tak jest i kumaci wiedzą a typek pisze że tu bez szału 4-cmc biorąc je ze źródła niżej i tam propsując jakość. :D A tu złe, bo pare miesiecy temu bylo gorsze 4-cmc no comment po prostu ale przynajmniej dzieki takim niedowiarkom źródełka są lepiej ukryte.
    Las i galaktyka zawsze stad mieli cmc od innych dostawcow tez ale jeden rodzaj stad
    • 0

    DonPer
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 295
    Dołączył: 5 sty 2018, o 19:52
    Reputacja: 61

5 kwi 2018, o 12:00

  • I co z tym 3-cmc ktoś wie cos wiecej?
    • 0

    lolek20
    Zaklinacz węży
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 862
    Dołączył: 2 lut 2017, o 14:50
    Reputacja: 208

10 kwi 2018, o 01:28

  • lolek20 cały czas cisza oni w 4cmc królują
    • 0

    DonPer
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 295
    Dołączył: 5 sty 2018, o 19:52
    Reputacja: 61

Poprzednia stronaNastępna strona


Powrót do Rcchems.eu

  • Synthetics.pl
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Darkchem.com
  • Jedwabnyszlak.cz
  • Rcchems.eu
  • Atomchemicals.nl
  • 13rc.net
  • Sorted.org.in
  • Rchem.eu
  • Rcchemshop.com
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'