Rcchems.eu opinie o sklepie | opinions about shop

Obrazek

Profil sklepu: Rcchems

Status:
Hennessy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 1374
Rejestracja: 17 mar 2017, 11:57
Reputacja: 275

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 17 sty 2018, 14:47

Ostatni post z poprzedniej strony:

Robkowski to jest ta super czwórka co wszedzie teraz lata, jest tłustawa a nie mokra bardzo dobry temat.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 909
Rejestracja: 02 lut 2017, 15:50
Reputacja: 216

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 24 sty 2018, 15:31

Wam też nie działa strona?

Status:
Hennessy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 1374
Rejestracja: 17 mar 2017, 11:57
Reputacja: 275

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 26 sty 2018, 14:53

Wczoraj chwile nie działała ale od wieczora już śmiga. Hakierzy z bialowieży cały czas w natarciu pewnie :lol: Ze sklepem wszystko w porządku na pewno, zawsze szybki kontakt.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 909
Rejestracja: 02 lut 2017, 15:50
Reputacja: 216

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 03 lut 2018, 15:13

Jak z 3cmc dotarło w końcu?

Status:
szczurekcmc
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 479
Rejestracja: 24 mar 2017, 13:07
Reputacja: 82

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: szczurekcmc » 05 lut 2018, 15:35

lolek20 pisałem z nimi ostatnio i niestety dalej brak

Status:
Hennessy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 1374
Rejestracja: 17 mar 2017, 11:57
Reputacja: 275

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 08 lut 2018, 20:52

Dostałem informacje, że niedługo ma pojawić się tu 3-cmc. Oby jakiś ice albo podobnej jakości co ich 4-cmc. :)
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
Vidal24
Ssak
Użytkownik
Posty: 46
Rejestracja: 12 gru 2017, 20:39
Reputacja: 13

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Vidal24 » 10 lut 2018, 2:33

Bardzo lubie trojeczki chetnie sprawdze jak wejdzie :) Najlepiej wlasnie inna niż ice tamtą przecież można zamowic będzie z polski niedlugo. A teraz testuje tą druga prima crystal i inna troche ale też dobra wszystkie trojki sa dobre :D

Status:
DonPer
Opiowrak
Użytkownik
Posty: 369
Rejestracja: 05 sty 2018, 20:52
Reputacja: 77

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: DonPer » 12 lut 2018, 12:16

Jakiś termin wjazdu 3-cmc?

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 909
Rejestracja: 02 lut 2017, 15:50
Reputacja: 216

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 13 lut 2018, 17:29

DonPer trzeba być cierpliwym teraz wszedzie lipa a pod koniec lutego pewnie we wszystkich sklepach sie pojawi. Ciekawe czym zaskoczy rcchems ich 4-cmc podbiło rynek zobaczymy jak trójeczka

Status:
DonPer
Opiowrak
Użytkownik
Posty: 369
Rejestracja: 05 sty 2018, 20:52
Reputacja: 77

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: DonPer » 15 lut 2018, 14:58

lolek20 cierpliwy to ja nie bede dawać trójke. :twisted: Na stronie w końcu naprawili też przy produktach bo wcześniej niby byly zakazane dla polszy. Pozostaje czekać przy czwórce póki co.

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1021
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 313

Rcchems.eu opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 19 lut 2018, 20:49

Czy tylko mi Vendor w ogóle nie odpowiada?

Wróć do „Rcchems.eu”