Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store


Shop Profile: predatorRC

Status:
janosik1358
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 485
Joined: 1 year ago
Reputation: 149

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by janosik1358 » 15 hours ago

Latest post of the previous page:

Ktoś wie może, czy jak jutro rakieta doleci do docelowego kraju to czy jutro mogę sobie pójść ją odebrać z punktu do którego doleciała? mimo że zamówienie było na konkretny adres pod który przyjeżdża kurier, ale jak podam numer tracka, e-maila, telefon to wydadzą mi?
Bo jutro kurierzyny nie jeżdżą i nie rozwożą, a nie chce mi się czekać do poniedziałku.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
wojtasck
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 55
Joined: 1 year ago
Reputation: 11

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by wojtasck » 14 hours ago

janosik1358 wrote:
15 hours ago
Ktoś wie może, czy jak jutro rakieta doleci do docelowego kraju to czy jutro mogę sobie pójść ją odebrać z punktu do którego doleciała? mimo że zamówienie było na konkretny adres pod który przyjeżdża kurier, ale jak podam numer tracka, e-maila, telefon to wydadzą mi?
Bo jutro kurierzyny nie jeżdżą i nie rozwożą, a nie chce mi się czekać do poniedziałku.
Zadzwoń do punktu i się zapytaj. Ale wątpię, bo wcześniej niż dzień dostawy to są w sortowniach, skąd raczej nie da się odebrać nic.

Status:
aras
Dopaminator
User avatar
Gubernator
Posts: 1354
Joined: 1 year ago
Reputation: 407

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by aras » 13 hours ago

janosik1358, raczej nie wydadza. Ale moze jeszcze zmienisz punkt odbioru dzisiaj, to powinno przejsc.
"Wszyscy gdzies zapierdalaja, huja maja, i zdychaja..." - 1P-LSD

Status:
Bum
Szczur
Newbie
Posts: 17
Joined: 3 months ago
Reputation: 2

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Bum » 12 hours ago

Jutro sobota. Na początek paczka trafiła na sortowanie. Miałem sytuację czy paczka odleciała w piątek wieczór na punkt mimo to w sobotę nie mogłem jej odebrać

Status:
Fejzbuk44
Szczur
Newbie
Posts: 28
Joined: 1 year ago
Reputation: 6

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Fejzbuk44 » 11 hours ago

Raz przywiozl kurier pake w sobote tylko nie pamietam juz jaka to firma.

Status:
Zakrist
Dyletant
Newbie
Posts: 1
Joined: 4 days ago
Reputation: 1

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Zakrist » 10 hours ago

A czy Wam tez track stoi od * dni ?

Wiadomość moderatora

NIE pisz nic o metodach, czasie oraz kraju - wysyłki czy płatności.

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
User avatar
Użytkownik
Posts: 1108
Joined: 2 years ago
Reputation: 161

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by DragonJe DMT » 9 hours ago

Fejzbuk44
To tą informację już zatrzymaj dla siebie :)
Że względów bezpieczeństwa naszego jak i Vendora takich informacji nie udzielamy na forum.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
______________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik :D Nic Cię on nie kosztuje :)

Status:
aras
Dopaminator
User avatar
Gubernator
Posts: 1354
Joined: 1 year ago
Reputation: 407

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by aras » 8 hours ago

No tak zapomnialem ze jutro sobota, wiec szanse prawie znikome.
Ale tez mi sie zdarzylo ze statek podplynal.
"Wszyscy gdzies zapierdalaja, huja maja, i zdychaja..." - 1P-LSD

Status:
Fejzbuk44
Szczur
Newbie
Posts: 28
Joined: 1 year ago
Reputation: 6

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Fejzbuk44 » 7 hours ago

Myślę że grudzień to będą donosic w soboty też xd