Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store


Shop Profile: predatorRC

Status:
Kamilwajha
Ssak
Użytkownik
Posts: 65
Joined: 2 months ago
Reputation: 10

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Kamilwajha » 1 week ago

Latest post of the previous page:

Moge nawet dwa tyg czekac tylko zeby bylo przed swietami :) dzieki wielkie :)

Status:
hp505
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 49
Joined: 1 year ago
Reputation: 9

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by hp505 » 1 week ago

again and again pred tells me they will ship my now 6 week late package and over and over they ignore my emails. this is embarassing.

raz za razem pred mówi mi, że będą wysyłać moją teraz spóźnioną paczkę 6 tygodni i w kółko ignorują moje e-maile. to zawstydzające.

predatorRC,

Status:
Kamilwajha
Ssak
Użytkownik
Posts: 65
Joined: 2 months ago
Reputation: 10

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Kamilwajha » 6 days ago

Czyli nic sie nie zmienilo. Ja juz dawno poprosilbym o zwrot siana

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
User avatar
Użytkownik
Posts: 1121
Joined: 2 years ago
Reputation: 163

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by DragonJe DMT » 6 days ago

Kamilwajha
Co masz na myśli nic się nie zmieniło ?
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
______________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik :D Nic Cię on nie kosztuje :)

Status:
Kamilwajha
Ssak
Użytkownik
Posts: 65
Joined: 2 months ago
Reputation: 10

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Kamilwajha » 6 days ago

Duzo osob sie zalilo ze wysylki dlugo ida.
szkoda bo asortyment zajebisty i 3mm dobre jak na dzisiejsze czasy, tylko boje sie ze paczki sie moge niedoczekqc na swieta tym bardziej ze teraz ten ruchliwy okres

Status:
Boss
Kryształowa Legenda
User avatar
Dzielny Rybak
Posts: 2638
Joined: 1 year ago
Reputation: 806

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Boss » 6 days ago

Kamilwajha, no teraz napewno trzeba doliczyc dlugi okres dostarczenia paki
Wasz szef! :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Kamilwajha
Ssak
Użytkownik
Posts: 65
Joined: 2 months ago
Reputation: 10

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Kamilwajha » 6 days ago

Dlatego sie waham czy skaldac zamowienie i tracic nerwy czy liczyc na kapke szczescia tym bardziej jak jeden kolega 6tyg na pake czeka xD. Normalnie bym zamowil jednak nie chcialbym miec smutnych swiat

Status:
janosik1358
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 492
Joined: 1 year ago
Reputation: 153

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by janosik1358 » 6 days ago

Nie srajcie żarem bo to grozi pożarem, wszystko szybko i elegancko lata ;)
średnio 5 dni roboczych wszystko idzie.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
aras
B-K Zwierz
User avatar
Gubernator
Posts: 1381
Joined: 1 year ago
Reputation: 420

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by aras » 6 days ago

Kamilwajha wrote:
6 days ago
Duzo osob sie zalilo ze wysylki dlugo ida.
Tylko jak czegos brakuje w asortymencie, ale ostatnio strona jest szybciej aktualizowana, wiec trudniej jest trafic na jakies opoznienie.
Moze jak tak sie martwisz to napisz maila pytajac czy maja wystarczajaca ilosc cukierkow.
"Wszyscy gdzies zapierdalaja, huja maja, i zdychaja..." - 1P-LSD

Status:
Fejzbuk44
Szczur
Newbie
Posts: 28
Joined: 1 year ago
Reputation: 7

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Fejzbuk44 » 6 days ago

Ostatnio zamówiłem w **** i ** (parę dni później) * miałem już do odbioru.na drugie zamówienie czekam jeszcze aż wyślą,ale wiem dlaczego czekam Po prostu czegoś nie było na sklepie.czyli jak wszystko jest ok to Max 5 dni i masz pake.kontakt ze sklepem Max 12h i odpisuja.na 11 zamówień każde dotarło.

Wiadomość moderatora

trochę edytowałem szczegóły dotyczące wysyłek i płatności

Status:
Kamilwajha
Ssak
Użytkownik
Posts: 65
Joined: 2 months ago
Reputation: 10

Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store

Unread post by Kamilwajha » 6 days ago

Tak tez zrobie tylko zebym sie pozniej nie rozczarowal:)