strzałka do góry

HEX-EN 2.0 Laboratorium-24.pl opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: Lab-24


  • W tym wątku zamieszczamy opinie i recenzje na temat HEX-EN 2.0

    Ja testowałem stąd tylko iglastą wersje, jestem ciekaw jak ten nowy heniek stąd, dajcie znać jak ktoś sprawdzi.
    • 0

    Załączniki
    hexen20.jpg
    hexen20.jpg (394.26 KiB)
    hex en.jpg
    hex en.jpg (16.59 KiB)
    Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
    Hennessy
    Odkurzacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 857
    Dołączył: 17 mar 2017, o 11:57
    Reputacja: 115


  • Będzie trzeba niebawem zamówić, bo v1 kosa. Ale na razie podziękuję henkowi..
    • 0

    Lovac8
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 119
    Dołączył: 5 maja 2017, o 07:40
    Reputacja: 17


  • Zastanawia mnie co oznacza 2.0. Czy to HEX-EN o innym profilu działania niz standartowy. Bo wzór chemiczny wyglada chyba tak samo.
    • 0

    Kameleon
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 233
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Alchemia
    Reputacja: 29



  • Dokładnie. Dla odróżnienia dodaliśmy 2.0
    Na sto procent dwie próbki tego poszły tylko nie pamiętam do kogo... Szkoda.
    • 0

    Lab-24
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 116
    Dołączył: 15 maja 2017, o 14:34
    Reputacja: 34


  • START Fazy na HEXEN-Nowy 2.0 krysztal (Ilosc Sampel 0.5gr) Piątek 12 00
    KONIEC Sobota 24 00
    Hexen od Labo24 zadzialał na mnie bardzo przyjemnie.
    W szczegolnosci 4 pierwsze sniffy (okolo 70mg x4)
    Stan Euforyczno-Energetyczny
    Trwajacy z 2-4 godz.Po 3 sniffie
    Juz slabiej dzialalo eufo niz z poczatku.Hexen 2.0
    W moim odczuciu jest B.Mocny ale to taka wersja
    W balansie energo-eufo, ale
    dluzej dzialajaca niz hexen Igielki 1.0 z przewaga eufo nad energy
    v 2.0 jest dobry np do tego zeby cos porobic na spokojnie a nie stracic
    kontrole.Jest chec do robienia wszystkiego,trzeźwe myslenie,ruchliwosc
    Dobry Hexio do brania 2 kresek 100mg z rana.
    i w poludnie o 12 i nic wiecej i do nocy zejdzie
    i mozna isc spac.
    + Bezbolesna aplikacja
    + Wydajny i dlugi okres dzialania
    + Duza moc odczynnika
    + Harmonijny Enery-Eufo profil dzialania
    • 0

    Kameleon
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 233
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Alchemia
    Reputacja: 29


  • Z tego co kolega niżej napisał bardzo dobrze wypada ten produkt, zachęcająco.
    Dłuższy profil dzialania to jak najbardziej jego zaleta.
    Jestem ciekawy o zjazdowości tej substancji, jeśli macie jakieś informację to byłbym wdzięczny. Wiadomo są bardziej i mniej zjazdowe hexy i jestem zwolennikiem tych drugiej . Był by to bardzo pożądany produkt i sukces Vendora.
    • 0

    Misjonarz
    Odkurzacz
    Avatar użytkownika
    Moderator
     
    Posty: 804
    Dołączył: 13 lut 2017, o 23:01
    Skąd: [email protected]
    Reputacja: 91


  • juz sie nie moge doczekac sampli :D
    • 0

    Mój dziadek dał mi psa, a pies bez przerwy ćpa
    Powoli mam go dość, woli fete nie kość
    Mój dziadek dał mi psa,
    Pies biały nosek ma
    I jeszcze wódkę chla
    Zabierzcie tego psa




    #Adoptowany syn Misjonarzy
    Montana
    Ssak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 46
    Dołączył: 14 cze 2017, o 03:50
    Skąd: MałoWażne
    Reputacja: 10


  • Montana napisał(a):juz sie nie moge doczekac sampli :D

    Doszly? Czekamy na trzy recenzje od Ciebie.
    • 0

    Lab-24
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 116
    Dołączył: 15 maja 2017, o 14:34
    Reputacja: 34


  • hexen 2.0 naprawde mocny. na poczatku sprobowalem malej kreski okolo 50 mg zdziwolo mnie ze taka mala dawka a speed i euforia weszla niemal z automatu ale wciaz byl niedostyt wiec sprobowalem 100mg co bylo dobrym pomyslem bo zlagodzilo moje cisnienie na dobre 2 godzinki
    euforia dosc mocna speed tak samo mocny libido dosyc slabe co mnie zdziwilo.
    zjazdu po tym hexenie nie ma jak po innych

    jak najbardziej polecam ten produkt innym smakosza ^^

    ocena 8/10
    • 0

    Mój dziadek dał mi psa, a pies bez przerwy ćpa
    Powoli mam go dość, woli fete nie kość
    Mój dziadek dał mi psa,
    Pies biały nosek ma
    I jeszcze wódkę chla
    Zabierzcie tego psa




    #Adoptowany syn Misjonarzy
    Montana
    Ssak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 46
    Dołączył: 14 cze 2017, o 03:50
    Skąd: MałoWażne
    Reputacja: 10

Następna strona


Powrót do Laboratorium-24.pl

  • Fshop.us
  • Synthetics.pl
  • Demoon.co
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Bestchem.nl
  • Jedwabnyszlak.cz
  • Rc-lab-source.com
  • Rcchems.eu
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'