strzałka do góry

HEX-EN 2.0 Laboratorium-24.pl opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: Lab-24


  • W tym wątku zamieszczamy opinie i recenzje na temat HEX-EN 2.0

    Ja testowałem stąd tylko iglastą wersje, jestem ciekaw jak ten nowy heniek stąd, dajcie znać jak ktoś sprawdzi.
    • 0

    Załączniki
    hexen20.jpg
    hexen20.jpg (394.26 KiB)
    hex en.jpg
    hex en.jpg (16.59 KiB)
    Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
    Hennessy

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 612
    Dołączył: 17 mar 2017, o 11:57
    Reputacja: 61


  • Będzie trzeba niebawem zamówić, bo v1 kosa. Ale na razie podziękuję henkowi..
    • 0

    Lovac8

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 119
    Dołączył: 5 maja 2017, o 07:40
    Reputacja: 13


  • Zastanawia mnie co oznacza 2.0. Czy to HEX-EN o innym profilu działania niz standartowy. Bo wzór chemiczny wyglada chyba tak samo.
    • 0

    Kameleon

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 235
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Alchemia
    Reputacja: 28


  • Kameleon na 99% to inny sort tej samej substancji.
    • 0

    Misjonarz

    Avatar użytkownika
    Moderator
     
    Posty: 792
    Dołączył: 13 lut 2017, o 23:01
    Skąd: domisjonarza@gmail.com
    Reputacja: 85


  • Dokładnie. Dla odróżnienia dodaliśmy 2.0
    Na sto procent dwie próbki tego poszły tylko nie pamiętam do kogo... Szkoda.
    • 0

    Lab-24

    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 62
    Dołączył: 15 maja 2017, o 14:34
    Reputacja: 11


  • START Fazy na HEXEN-Nowy 2.0 krysztal (Ilosc Sampel 0.5gr) Piątek 12 00
    KONIEC Sobota 24 00
    Hexen od Labo24 zadzialał na mnie bardzo przyjemnie.
    W szczegolnosci 4 pierwsze sniffy (okolo 70mg x4)
    Stan Euforyczno-Energetyczny
    Trwajacy z 2-4 godz.Po 3 sniffie
    Juz slabiej dzialalo eufo niz z poczatku.Hexen 2.0
    W moim odczuciu jest B.Mocny ale to taka wersja
    W balansie energo-eufo, ale
    dluzej dzialajaca niz hexen Igielki 1.0 z przewaga eufo nad energy
    v 2.0 jest dobry np do tego zeby cos porobic na spokojnie a nie stracic
    kontrole.Jest chec do robienia wszystkiego,trzeźwe myslenie,ruchliwosc
    Dobry Hexio do brania 2 kresek 100mg z rana.
    i w poludnie o 12 i nic wiecej i do nocy zejdzie
    i mozna isc spac.
    + Bezbolesna aplikacja
    + Wydajny i dlugi okres dzialania
    + Duza moc odczynnika
    + Harmonijny Enery-Eufo profil dzialania
    • 0

    Kameleon

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 235
    Dołączył: 5 cze 2017, o 10:02
    Skąd: Alchemia
    Reputacja: 28


  • Z tego co kolega niżej napisał bardzo dobrze wypada ten produkt, zachęcająco.
    Dłuższy profil dzialania to jak najbardziej jego zaleta.
    Jestem ciekawy o zjazdowości tej substancji, jeśli macie jakieś informację to byłbym wdzięczny. Wiadomo są bardziej i mniej zjazdowe hexy i jestem zwolennikiem tych drugiej . Był by to bardzo pożądany produkt i sukces Vendora.
    • 0

    Misjonarz

    Avatar użytkownika
    Moderator
     
    Posty: 792
    Dołączył: 13 lut 2017, o 23:01
    Skąd: domisjonarza@gmail.com
    Reputacja: 85


  • juz sie nie moge doczekac sampli :D
    • 0

    Mój dziadek dał mi psa, a pies bez przerwy ćpa
    Powoli mam go dość, woli fete nie kość
    Mój dziadek dał mi psa,
    Pies biały nosek ma
    I jeszcze wódkę chla
    Zabierzcie tego psa




    #Adoptowany syn Misjonarzy
    Montana

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 36
    Dołączył: 14 cze 2017, o 03:50
    Skąd: MałoWażne
    Reputacja: 9


  • Montana napisał(a):juz sie nie moge doczekac sampli :D

    Doszly? Czekamy na trzy recenzje od Ciebie.
    • 0

    Lab-24

    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 62
    Dołączył: 15 maja 2017, o 14:34
    Reputacja: 11


  • hexen 2.0 naprawde mocny. na poczatku sprobowalem malej kreski okolo 50 mg zdziwolo mnie ze taka mala dawka a speed i euforia weszla niemal z automatu ale wciaz byl niedostyt wiec sprobowalem 100mg co bylo dobrym pomyslem bo zlagodzilo moje cisnienie na dobre 2 godzinki
    euforia dosc mocna speed tak samo mocny libido dosyc slabe co mnie zdziwilo.
    zjazdu po tym hexenie nie ma jak po innych

    jak najbardziej polecam ten produkt innym smakosza ^^

    ocena 8/10
    • 0

    Mój dziadek dał mi psa, a pies bez przerwy ćpa
    Powoli mam go dość, woli fete nie kość
    Mój dziadek dał mi psa,
    Pies biały nosek ma
    I jeszcze wódkę chla
    Zabierzcie tego psa




    #Adoptowany syn Misjonarzy
    Montana

    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 36
    Dołączył: 14 cze 2017, o 03:50
    Skąd: MałoWażne
    Reputacja: 9

Następna strona


Powrót do Laboratorium-24.pl

  • Fshop.us
  • Synthetics.pl
  • Demoon.co
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Bestchem.nl
  • Grandkg.com
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'