Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop


Shop Profile: Grandkg

Status:
noname198927
Dyletant
Newbie
Posts: 1
Joined: 1 day ago
Reputation: 1

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by noname198927 » 1 day ago

Latest post of the previous page:

testował ktoś ostatnio fakehash z tego sklepu? warto ?

Status:
Btc1990
Blister
Newbie
Posts: 5
Joined: 2 months ago
Reputation: 1

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Btc1990 » 13 hours ago

Testowałem wcześniej różne rzeczy od V I zawsze było git teraz aktualnie czekam na pake z słodyczami I napisze kolejna ręce pozdro

Status:
swirekmirek
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 99
Joined: 1 year ago
Reputation: 12

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by swirekmirek » 11 hours ago

noname198927 wrote:
1 day ago
testował ktoś ostatnio fakehash z tego sklepu? warto ?
warto jest bardzo mocny, myślę że tak jak piszą 1:10 bo jest petarda. Z resztą u mnie w mieście lata tego bardzo dużo i to jest na bank ten sam rodzaj bo porownywalem z ziomkiem więc skoro schodzi tego dużo to ludzie chwalą.

Status:
krajnik1234
Dyso-sensei
Newbie
Posts: 252
Joined: 4 months ago
Reputation: 16

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by krajnik1234 » 9 hours ago

Paka dotarła , wszystko cacy, dam znać po testach;)

Status:
Mackbeath
Ssak
Newbie
Posts: 53
Joined: 1 year ago
Reputation: 17

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Mackbeath » 8 hours ago

Pigeon land:)

Shipping 9/10
Contact 10/10
Safe 11/10

First review Is 4cmc:)

Status:
wiktororban01
Opiowrak
Użytkownik
Posts: 498
Joined: 2 years ago
Reputation: 28

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by wiktororban01 » 7 hours ago

Jadł ktoś, 4mec i koko że sklepu i czy jest możliwość że właśnie 4mec w tym siedzi. Generalnie mówi się że 4mec jest troche podobny do kokainy

Status:
krajnik1234
Dyso-sensei
Newbie
Posts: 252
Joined: 4 months ago
Reputation: 16

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by krajnik1234 » 5 hours ago

NEP bialy puder, piecze przy sniff roa i mega kichanie powoduje, takie meczace dluugo . Ktos wie jaki moze byc powod?

Status:
SRCS
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 118
Joined: 1 year ago
Reputation: 10

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by SRCS » 2 hours ago

krajnik1234,
a jak działanie? Bo miało być bardzo dobre

Status:
krajnik1234
Dyso-sensei
Newbie
Posts: 252
Joined: 4 months ago
Reputation: 16

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by krajnik1234 » 1 hour ago

Nie da się ocenić bo skupiasz się bardziej na kichaniu i pieczeniu... Trójka typ 2 dobra ale także bolesna. Hexen dobry.

Ktoś testował. Bk ebk, 4cmc typ 2, 4emc, ?

Status:
SRCS
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 118
Joined: 1 year ago
Reputation: 10

Grandkg.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by SRCS » 1 hour ago

Czyli ten nowy NEP to szajs, a tak polecali :clap: :sick: