DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews


Shop Profile: predatorRC

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
User avatar
Politoksykofil
Topic author
Posts: 871
Joined: 10 months ago
Reputation: 342

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by NieZwyczajnie » 6 months ago

W tym temacie piszemy opinie o DOC 2.5MG PELLETS ze sklepu predator-rc.nl | In this topic, we write opinions and reviews about DOC 2.5MG PELLETS from predator-rc.nl

Substancja: 2,5-Dimethoxy-4-chloroamphetamine
IUPAC: 1-(4-chloro-2,5-dimethoxy-phenyl)propan-2-amine HCl
Numer CAS: 123431-31-2

Wiadomość moderatora

temat przystosowałam do forumowych standardów...

Status:
nearcry
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 8 months ago
Reputation: 1

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by nearcry » 6 months ago

-10 do nerek

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
User avatar
Politoksykofil
Topic author
Posts: 871
Joined: 10 months ago
Reputation: 342

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by NieZwyczajnie » 6 months ago

nearcry Za to +10 do zajebistej jazdy... Myślę że to jeden z lepszych odczynników.

Status:
nearcry
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 8 months ago
Reputation: 1

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by nearcry » 6 months ago

poważnie mówie, 8h+ nak********ego AF bólu nerek -> badania -> eutanazja. HF!

Status:
Boss
Legendarny kosiarz ścieżek
User avatar
Dzielny Rybak
Posts: 3352
Joined: 1 year ago
Reputation: 1133

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Boss » 6 months ago

Dlatego tak bardzo wazne jest dobre odmierzanie miligramów, gdyż przesadzone powoduje problemy z dopływem krwi do kończyn. TO NIE ZABAWKA!

Status:
Gargameli
Kryształowa Legenda
User avatar
nIePoCzYtAlNa
Posts: 2515
Joined: 1 year ago
Reputation: 1155

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Gargameli » 6 months ago

Boss, ale tu mowa o pillsach 2,5mg więc nie rozumiem Twojej dygresji xD
Rangi na forum | Ranks on forum
Prace nad aktualizacją forum v4 | Working on updating the forum to v4
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
NIE pisz nic o metodach, czasie oraz kraju - wysyłki czy płatności. NIE pisz pełnych nazw sklepów spoza forum lub nazw podobnych forów.
DO NOT write anything about the methods, time and country - shipping or payment. DO NOT write full names of stores from outside the forum.

Status:
Boss
Legendarny kosiarz ścieżek
User avatar
Dzielny Rybak
Posts: 3352
Joined: 1 year ago
Reputation: 1133

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Boss » 6 months ago

Gargameli, Wiem ale duzo czytam teraz i wiem ze to nie jest zabawka i warto nie wrzucac duzo na raz . teraz bede kazda substacje czytal na necie ;]

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
User avatar
Politoksykofil
Topic author
Posts: 871
Joined: 10 months ago
Reputation: 342

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by NieZwyczajnie » 6 months ago

Boss wrote:
6 months ago
TO NIE ZABAWKA!
Boss wrote:
6 months ago
i wiem ze to nie jest zabawka
Jak każde RC.

A tak dla wszystkich którzy chcą spróbować, 2.5 mg to spoko dawka ;)

Status:
aras
Wściekły wąż
User avatar
Gubernator
Posts: 2135
Joined: 1 year ago
Reputation: 739

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by aras » 6 months ago

Z taka roznica ze DOC moze trzymac nawet 48h, wiec lepiej wiedziec co sie robi.
Ale Darwinizm podziala :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
User avatar
Politoksykofil
Topic author
Posts: 871
Joined: 10 months ago
Reputation: 342

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by NieZwyczajnie » 6 months ago

aras wrote:
6 months ago
Z taka roznica ze DOC moze trzymac nawet 48h, wiec lepiej wiedziec co sie robi.
Nawet przy czymś działającym tak krótko jak koka, warto lepiej jest wiedzieć co się robi.
Podchodzenie do jakiegokolwiek odczynnika bez podstawowej wiedzy o nim to głupota.

Status:
aras
Wściekły wąż
User avatar
Gubernator
Posts: 2135
Joined: 1 year ago
Reputation: 739

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by aras » 6 months ago

NieZwyczajnie wrote:
6 months ago
Podchodzenie do jakiegokolwiek odczynnika bez podstawowej wiedzy o nim to głupota.
Swieta racja, tymbardziej ze istnieje internet. Lecz wiadomo jakie sa "ludzia", niektorzy lykaja cokolwiek z automatu. Lecz mi ich w ogole nie jest szkoda (no moze minimalnie).
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
ChemicznySzajs
Szczur
Newbie
Posts: 17
Joined: 2 months ago
Reputation: 8

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by ChemicznySzajs » 1 month ago

Na wstępie trzeba zaznaczyć że to jest kurewsko mocne gówno i nie są to jakieś przelewki bo ja osobiście się przerazilem mimo wzięcia 2,5mg najpierw żeby wiedzieć z czym mam doczynienia, więcej tego nie ruszyłem. Szczury co dostały 3mg do nawet 18mg(nie pytajcie, Rambo jebany bo jeszcze chciał) latały po innych galaktykach i nie koloruje tutaj. Konkretne cpunixy były tak wyjebane że te 3mg to było najmocniejsza faza jaka mieli. Ja osobiście miałem takie zwidy że głowa mała.
Bawcie się tym ostrożnie i bez dorzucania przed 3h po wcześniejszej bo będziecie płakać albo was wyjebie na orbitę bez skafandra jak wjedzie.

Status:
priap
Odkurzacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 661
Joined: 1 year ago
Reputation: 160

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by priap » 1 month ago

Polemizowałbym czy po 3mg będą pełnoprawne halucynacje. Gęcie framug, tęcza za poruszającymi się przedmiotami owszem, ale nie halucynacje jak po 300ug LSD. Po za tym substancja, jeżeli jest legit to jest odczuwalna od ok półgodziny po zażyciu. Pełnia efektów po 2 godzinach. Osoby z wrażliwym układem trawiennym mogą mieć srogi body load po 3mg, 5mg to już niemal pewne rzyganie
Przypadki wzięcia 18mg to już przypadki po których nerki nie są sprawne jak przed zażyciem, a często jest to otarcie się o śmierć.

Status:
ChemicznySzajs
Szczur
Newbie
Posts: 17
Joined: 2 months ago
Reputation: 8

DOC 2,5MG PELLETS predator-rc.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by ChemicznySzajs » 1 week ago

Zaznaczmy że szczury praktycznie bez tolerki i prawie z zerowym wcześniejszym kontaktem z substancjami o tej sile, niby coś z ulicy zjedzą i mogło im się wydawać że 3mg czy tam 6mg to nic (się zdziwiły szczurki niektóre srogo), ale według mnie z ulicy to jest syf jakich mało w 98% przypadków.