Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Obrazek

Profil sklepu: Atomchemicals

Status:
keep it pale
Narkotykacz
Awatar użytkownika
3CMC Terefere
Posty: 274
Rejestracja: 15 kwie 2017, 18:43
Lokalizacja: planeta małp
Reputacja: 127

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: keep it pale » 08 sty 2018, 11:51

Ostatni post z poprzedniej strony:

informacja

Aktualnie Atomówka jest za granicą do niedzieli, dlatego brak tu jego jakiejś wypowiedzi/odezwania się. Wszystkie zamówienia są na bierząco z tego co wiem, są realizowane, a następnie wysyłane.

Wszedłbym i sam o tym napisał, ale ponoć ma dużo, dużo do robienia co za tym idzie, forum na najdalszym planie, bo w końcu realizacja i zamówienia by wychodziły to priorytet.
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.

Status:
Venoom
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Renegat
Posty: 321
Rejestracja: 29 lis 2017, 9:16
Lokalizacja: wszędzie
Reputacja: 171

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Venoom » 08 sty 2018, 13:57

to chyba tylko tobie nie odpisuje :D
CHŚPBA

Status:
direkt
Sniffiarz
Użytkownik
Posty: 145
Rejestracja: 31 lip 2017, 14:01
Reputacja: 49

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: direkt » 09 sty 2018, 13:11

I znowu chwałę sklep chyba najlepszy miła bardzo obsługa są pobrania i można się dogadać na maila szybkie odpowiedzi pozdrawiam i powodzenia , niebawem opisy elo

Status:
Venoom
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Renegat
Posty: 321
Rejestracja: 29 lis 2017, 9:16
Lokalizacja: wszędzie
Reputacja: 171

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Venoom » 09 sty 2018, 13:35

Polecam z całego serducha ! :smoke:
CHŚPBA

Status:
szogun028
Sniffiarz
Użytkownik
Posty: 91
Rejestracja: 24 wrz 2017, 18:39
Reputacja: 52

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: szogun028 » 10 sty 2018, 1:30

Bardzo Dobry Vendooor, zawsze mozna sie dogadac Produkty same na plus nic tylko pobierac panowie! :D

Status:
krysztalowy
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Szeryf
Posty: 879
Rejestracja: 04 sie 2017, 12:43
Lokalizacja: Kryształowa planeta
Reputacja: 510

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 10 sty 2018, 4:57

No cóż, atomchemicals tak jak obiecałem nadszedł czas na recenzje.
Otóż zamówiłem pewien produkt od wspomnianego wyżej vendora, ale poprosiłem o odrobinke a-pihp na spróbowanie i jeśli mnie pamięć nie myli dorzuciłem 20 zł za próbkę Myślałem, że będzie to pół grama - tak w sam raz na raz. Otrzymałem taki zestaw, że do tej pory nie mogę się pozbierać. Otóż - apihp (duuużo), nep, fake coco, etizolam (piguła) i coś jeszcze było, ale nie chcąc kłamać nie powiem co, bo nie pamiętam. W każdym razie uzbierało się tego dużo. Zdaje się, że hojności vendora dorównuje tylko jego towar. Co do apihpa mam mieszane uczucia, ze względu na (niech cię szlag trafi :E )kraka, który zrobił mi apetyt na ósmy cud świata, a po drugie ze względu na 2tygodniowy (jak dla mnie) mocarny maraton z MDPHP, po którym praktycznie nie sypiałem, a tolerka poszyyyyyybowała. Co do całej reszty nie wypowiem się tylko o eti, bo jeszcze nie próbowałem - nie było okazji.
A-pihp - Jak na mnie wrażenia nie robił, ale okres był taki, że po 350 hexenu szedłem spać. Poza tym vapo którym tak zachwycał się (a niech cię) krak - dziadostwo. MDPHP robiło dużo lepsze wrażenie. Znajomy który otrzymał ciupinkę apihp, a tolerka jego umiarkowaną jest, poszybował wnet do gwiazd. Nie jeden raz testował specyfiki, ale rzadko go widuje w takim stanie. Uznaje, za git, a niedługo podejście numer 2 jak uda mi się tolerkę zbić
NEP - jeden z aktywniejszych z jakimi się spotkałem, chociaż koneserem nepa nie jestem
fake coco - bardzo ciekawe, ale z powodu braku snu i być może samego działania fake coco nie pamiętam za cholere jak działało, a do prawdziwego coco porównać nie mogę, bo nie próbowałem :oops: . Ale nikomu się nie skarżyłem, a na jednej grupce zachwalałem jak diabli jak byłem pod wpływem.
I za cholere nie pomne co tam jeszcze było.
To chyba na tyle co chciałem przekazać. Jeszcze korzystając z uwagi chciałbym polecić combo 4-MeO-PVP + 3-BMC. Atom, na rany pana naszego Jezusa Chrystusa, załatw te 2 odczynniki. Cały wywód jest doskonałym przykładem działania tego combo.

Ogółem sklep polecam jak najbardziej.
                          Sleep to dream tonight
             Fill the empty spaces that shadows left behind
       You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
Unidentified
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 10 maja 2017, 16:25
Reputacja: 25

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Unidentified » 10 sty 2018, 12:33

Czy tylko mi nie działa strona vendora?
Resource Limit Is Reached
Niezidentyfikowany

Status:
Venoom
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Renegat
Posty: 321
Rejestracja: 29 lis 2017, 9:16
Lokalizacja: wszędzie
Reputacja: 171

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Venoom » 10 sty 2018, 14:21

No coś nie pyka

Dodano 10 sty 2018, o 13:21
Venoom pisze:No coś nie pyka
Nie mam jak edytować wszystko już działa kochani. ;)
proszę o scalenie.
CHŚPBA

Status:
Vers
Ssak
Użytkownik
Posty: 75
Rejestracja: 10 lis 2017, 21:56
Reputacja: 21

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Vers » 12 sty 2018, 15:48

Dane do przelewu wysle sam czy trzeba mu napisac?

Status:
Leg3nd
Ssak
Użytkownik
Posty: 54
Rejestracja: 12 lis 2017, 20:30
Reputacja: 18

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Leg3nd » 14 sty 2018, 1:55

Vers pisze:Dane do przelewu wysle sam czy trzeba mu napisac?
dołączam się do pytania.

Status:
direkt
Sniffiarz
Użytkownik
Posty: 145
Rejestracja: 31 lip 2017, 14:01
Reputacja: 49

Atomchemicals.nl opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: direkt » 14 sty 2018, 13:58

Odpisuja w niedziele? Mam maly problem i chcialbym go rozwiazac

Wróć do „Atomchemicals.nl”