4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews


Shop Profile: Mefisto

Status:
Mefisto
Ssak
User avatar
Sklep
Topic author
Posts: 41
Joined: 5 months ago
Reputation: 77

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Mefisto » 3 months ago

W tym temacie piszemy opinie o 4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) ze sklepu Mefis.to | In this topic, we write opinions and reviews about 4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) from Mefis.to

Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Zostało jeszcze trochę czasu do wprowadzenia produktu do sprzedaży, ale próbki poszły już w akcji samplowej więc czekamy na opinie :twisted:
Attachments
coming soon.jpg
coming soon.jpg (1.17 MiB)

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Posts: 592
Joined: 6 months ago
Reputation: 141

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Syntetyk12 » 3 months ago

Czyli wiemy co to jest w tej fiolce :)

Dzisiaj wieczorem chyba to jako pierwsze sprawdzę :D

Ps.

Mefisto przez przypadek dałem -1 pkt reputacji .

Miało być +1 pkt .

Zaraz to zgłoszę by coś z tym zrobić.

Status:
omenao
Sniffiarz
User avatar
Użytkownik
Posts: 104
Joined: 1 year ago
Reputation: 8

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by omenao » 3 months ago

Check this bro :shifty:
Legends never die _/ dempah

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Posts: 592
Joined: 6 months ago
Reputation: 141

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Syntetyk12 » 3 months ago

Tak to wyada z bliska .
Jeżeli dobrze pójdzie to testy dzisiaj a jak nie to jutro.

Muszę mieć wolny kwadrat :D

Zapach tego Micro jest mi bardzo znany .
Gdzieś juz ten zapach czułem kiedyś :)
Attachments
20200807_105900.jpg
20200807_105900.jpg (585.29 KiB)

Status:
Mefisto
Ssak
User avatar
Sklep
Topic author
Posts: 41
Joined: 5 months ago
Reputation: 77

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Mefisto » 3 months ago

Heh w zdjęciu w fiolce jak w temacie wysłałeś to wyglądał na biały, a tu jakiś mocny pomarańcz. To przez aparat ? czy tylko ja to widzę :? : :cry:

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Posts: 592
Joined: 6 months ago
Reputation: 141

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Syntetyk12 » 3 months ago

This post has high reputation.

Mefisto
A mozliwe bo przecież przez fiolke jest inny kolor .
Robione telefonem S20 + to zdjęcia powinny być dobre .

Zrobię jeszcze jedno zaraz i zobaczę .

Status:
bilo
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 253
Joined: 1 year ago
Reputation: 54

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by bilo » 3 months ago

Odczynnik w stronę speed czy eufo?

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Posts: 592
Joined: 6 months ago
Reputation: 141

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Syntetyk12 » 3 months ago

bilo
Tego jeszcze niewiadomo :D

Status:
gengu
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 182
Joined: 1 year ago
Reputation: 97

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by gengu » 3 months ago

Mefisto wrote:
3 months ago
Heh w zdjęciu w fiolce jak w temacie wysłałeś to wyglądał na biały, a tu jakiś mocny pomarańcz. To przez aparat ? czy tylko ja to widzę :
Bardzo możliwe że to kwestia oświetlenia, oraz tła na jakim zdjęcie było robione

Status:
Pigulak
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 349
Joined: 2 years ago
Reputation: 91

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Pigulak » 3 months ago

Ten Goryl mnie zaskoczył, przypierdolisz i to on tutaj stawia warunki wpierdala się intensywnie, mocno dopaminowo i ci miażdzy beret, wymiar fazy tutaj jest szeroki nie jest to delikatne smyranie ktore łatwo ominąc, a również pojawialy mi sie jakieś odloty i zamyślenia. W sumie to tyle odczulem po 200mg sniffa, że ten sort ma za zadanie być twoim diabelskim przewodnikiem. Wg mnie najmocniejszy ze wszystkich głównie z tego względu że micro stawia szeroki balast i go nie ominiesz. Libido również jak najbardziej czuć po nim zajebistą dzikość.\
Sadże za taki oral 400mg by dopiero pokazal tutaj klase, ale sproboje tego raczej jutro 200 micro i 200hcl, oczywiscie obydwa oral.
Auuuuuu lecą Świry :twisted:

Status:
Trevor
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 130
Joined: 2 years ago
Reputation: 30

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Trevor » 3 months ago

Nazwa : 4MMC MICRO CRYSTAL

Od : Mefis.to

Metoda podania : Sniff 250mg

Dzialanie : wchodzi bardzo ladnie,chce sie gadac i sluchac muzyki a jak wlaczysz nutke to tak sie podkreca ze az tanczysz w miejscu :E jazda!! Libido bardzo podchodzi w gore, :E Falowany obraz i kolorki tez bardziej wyrazne :)usnac tez da rade

Podsumowanie: lepszego analogu dawno nie mialem w nosie,takze polecam jak najbardziej!!

Ogolna ocena : mi niczego w tym analogu nie brakuje,takze 10/10 chociaz czegos brakuje. Brakuje mi tego ze sie skonczyla :D Ogólnie lepsza niż HCL większe eufo do szampana nie bede porównywał bo szampan speeduje bardziej :D no a HCL I MICRO bardziej pod euforie jak dla mnie

Status:
Pigulak
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 349
Joined: 2 years ago
Reputation: 91

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Pigulak » 3 months ago

Jak się uda to w tygodniu robie na zakupy na tego padalca :lol:, bo ma to jebnięcie. Aplikacja w sluzówke jebie intesywnie butaprenem,ale to idzie przezyć :mrgreen:
Auuuuuu lecą Świry :twisted:

Status:
THCWDP
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 3 months ago
Reputation: 1

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by THCWDP » 3 months ago

można już zamawiać ? Mefisto,

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Posts: 592
Joined: 6 months ago
Reputation: 141

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Syntetyk12 » 3 months ago

Nie będę się rozpisywał bo podzielam zdanie kolegów wyżej.

Sniff 200mg zrobił konkretną robotę na dobrą godzinę.

Naprawdę dobry produkt !!!

Warto go wypróbować.

Cena = jakość

Mefisto dzięki za możliwość testów :)

Status:
bilo
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 253
Joined: 1 year ago
Reputation: 54

4-MMC MICRO CRYSTAL Mefedron (Analog) Mefis.to - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by bilo » 3 months ago

Odczynnik aktywny, wypierdala jak powinien (jak każdy odczynnik u tego V)
Tylko moja zawartość fiołki jebala rozpuszczalnikiem tak jakbyś wpierdolil farbę nosem?