4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: predatorRC

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 627
Rejestracja: 06 lut 2017, 0:25
Lokalizacja: [email protected]
Reputacja: 57

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 13 kwie 2017, 14:48

4-Methylocathione

Numer katalogowy: RC0032
Identifiers
IUPAC name[show]
CAS Number
31952-47-3
HCl: 6941-17-9
PubChem CID
414532
ChemSpider
367058
UNII
CY9HK59OK6
Chemical and physical data
Formula C10H13NO
Molar mass 163.219 g/mol
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 25 PLN
3-4 22 PLN
5-9 20 PLN
10-24 19 PLN
25-49 18 PLN
50-99 17 PLN
100-249 15 PLN
250-499 14 PLN
500-999 13 PLN
1000-10000 12 PLN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 170
Rejestracja: 07 sty 2017, 22:39
Reputacja: 21

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Rudyppz » 11 maja 2017, 13:51

To jedyny odczynnik co mi nie podasował od predzia, mało aktywny a mocno drażniący, co prawda jak dorzuciłem 4-cmc potem bombkę to się zrobiło przyjemnie, ale samo to 4-mc bez szału, jest wiele lepszych odczynników.

Status:
chybanieja
Szczur
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 20 maja 2017, 17:44
Reputacja: 4

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: chybanieja » 25 maja 2017, 20:37

Solo dawki startowe od 350mg - OCZYWIŚCIE ORAL, który daje większy zalew przyjemności serotoninowych i poczucie błogostanu na clear head.

W miksach dawki startowe najczęściej od 150-200mg - jeśli idzie o miksowanie z euforykami.

Nie wiem czy nadaje się nad miksowaniem ze stimami. sTIMY NIECO ZBIJAJĄ EFEKT SERO-EUFO.

4CMC POWDER 200MG + 4-mc - pięknie robi leniwym eufo przy good music

150mg 3cmc ICE + 300mg 3MEC + 400mg 4-MC - daje wybitnie rekreacyjnego pod względem wjazdu na wizję i upojenia efektu, ale bez zamuły i cmckowego spowolnienia. Myśli poukładane. Trzyma nawet skurczybyk 2-2,5godziny.



Przy miksach z 3MEC dobrze jest zastosować coś w rodzaju taperingu dawek - stopniowego schodzenia z ilości w kolejnych dorzutkach i/lub dniach PLUS nootropiki wspomagające system serotoninergiczny.

Ten MYK DAJE MNIEJSZE ROZCHWIANIE SAMOPOCZUCIA OKUPIONEGO PRZYJEMNĄ STRONĄ POTENCJAŁU 3MEC. wszystko ma swoją cenę :? :lol: :D




U mnie solo nawet po 2 tyg bez euforyków i kilku dni bez stimów dawka progowa to 400-500mg.

Ale fajny profil działania - ciekawa alternatywa dla znudzonych klasyk czwórkami.

noooo... powiedzmy, że przy takiej cenie raz na kilka imprez można sobie pozwolić zważywszy, że sztuka to tylko dwie porcje.

no i jakby nie robiła to bym nie chapał na podkrętkę. Trochę myje wizję, więc u mnie, że nie lubie imprez na upojeniu wypada raczej na domówce. Fajny koleżeński chill z podbitą empatią.

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1020
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 316

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 14 lut 2018, 23:30

Zapach typowo ketonowy, wygląd taki sobie bo proch a nie kryształ, ale mi to nie przeszkadzało, proch takie płatki lśniące pod światło :) 200mg aktywne, sama serotonina, brak stymualcji, zwyczajny i lekki kanapowiec. Brak problemow ze snem, moglem przerobic 0,6g bez problemu w jeden dzien i nic zlego sie nie dzialo jak np po 4-cmc :P Brak nie przyjemnego zjazdu u mnie

Status:
Warwick
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 575
Rejestracja: 26 sty 2018, 22:03
Reputacja: 170

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 21 lut 2018, 19:38

Substancja na pewno aktywna, 250mg oralem ładnie mnie w fotel wcisnęło. Profil działania bardzo podobny do 4cmc tylko chyba troche mniej stymulacji. Substancja dosyć ciekawa, polecam spróbować.

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1020
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 316

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 26 lut 2018, 20:58

Ja w ogóle w tym odczynniku nie odczułem żadnego speeda, sama serotonina, super się siedzi, super się leży, super się oddycha :D Po testach 3 bombek 250mg z odstępami czasowymi brak problemu z zaśnięciem. Super odczynnik na nudną sobotę! Warto go mieć jeśli szukamy właśnie czegoś bez nachalnej stymulacji bo do tego są inne odcyznniki :)
Mieszane z NEP stało się dość ciekawe, bardzo fajna mieszanka

Status:
Szczurek
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 07 paź 2017, 22:31
Lokalizacja: Dopek.info
Reputacja: 71

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Szczurek » 18 mar 2018, 12:08

Szukam czegoś takiego właśnie ktoś wie czy sort nadal ten sam ? Ktoś próbował teraz w marcu bo w ciemno nie biorę xd
Obrazek
- Gdy szedłem, pogoda była jak kryształ

Status:
Warwick
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 575
Rejestracja: 26 sty 2018, 22:03
Reputacja: 170

4-Methylocathione (4-MC) Predator-rc.nl opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 23 mar 2018, 0:08

Testowałem ponownie, ale tym razem samo 4MC bez dodatków. 500mg w bombce tak mnie zrobiło że łohoho. Ciekawy zalew euforii i co mi się nie podobało to drgawki, napady zimna i szczękanie zębami. Później w żołądku jeszcze mnie kręciło. Dosyć ciekawa substancja, ale 4cmc według mnie trochę lepsze.

Wróć do „Predator-rc.nl”