strzałka do góry

4-MC NORMEFEDRON Darkchem.com opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: Darkchem


  • jak oceniasz sniff?
    ponoc bolesny :D

    a jak faza: speed czy wiecej eufo?
    • 1

    attila
    Blister
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 6
    Dołączył: 17 sty 2018, o 13:00
    Reputacja: 8


  • paltaoplomo96 dark łamie schematy, ja tak samo byłem źle nastawiony np. do 4-mdmc którego miałem kilka sortów i żaden nie dał nawet efektu placebo. A u darka 4-mdmc podobno aktywne i dużo osób chwali. Oni mają chyba waltera white jako chemika w pralni waży specyfiki a on już tam wie co dolożyć aby klepało i zachować jak najwyższą czystosć. :D
    I bardzo popieram takie działania szukajcie zamienników i niech chemicy je udoskonalają gdyż cmcki już długo królują a nie wiadomo jak długo jeszcze będą.
    • 1

    Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
    Hennessy
    Dopaminator
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 1286
    Dołączył: 17 mar 2017, o 10:57
    Reputacja: 250


  • U mnie dalej cisza, sampelek chyba od piątku leci? XD
    Tracka/Nr paki doprosić się nie można, na emaile i PW na forum nie odpowiadają, ogólnie szponta :oops:
    Z Darkiem w sumie zawsze tak było, więc trzeba się przyzwyczaić.
    Pozdrawiam!
    • 1

    LovelyHeroin
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 103
    Dołączył: 12 sty 2018, o 18:43
    Skąd: Lubelszczyzna
    Reputacja: 55


  • LovelyHeroin ale pierdolisz
    do mnie w drugiej turze poszlo chyba w pon wyszlo
    i już wczoraj odebralem
    sampel ekpresowy zapakowany jak zawsze tak ze bez fiskersa nie podchodz
    testy niedlugo dziekowa dark jak zawsze profeska tak jak i wczesniej
    • 1

    szczurekcmc
    Opiowrak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 479
    Dołączył: 24 mar 2017, o 12:07
    Reputacja: 80


  • szczurekcmc Nie mam nic złego na celu pisząc ten post wyżej, jednakże na track/pakę/nr przesyłki czekam czekam czekam czekam i dalej czekam. Kontaktu brak etc.
    • 1

    LovelyHeroin
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 103
    Dołączył: 12 sty 2018, o 18:43
    Skąd: Lubelszczyzna
    Reputacja: 55


  • Sniff dla mnie był łagodny w porównaniu do 4cmc którego strasznie się boję aplikować sniffem
    • 1

    direkt
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 104
    Dołączył: 31 lip 2017, o 13:01
    Reputacja: 36


  • 4-MC mam mieszane opinie 200mg jest typowym kanapowcem, natomiast plus za to, ze jest lekki i nie ma stymulacji :P Oosbiscie przeleciałem 0,6g dorzucając po 0,2 i był to dość przyjemny wieczór. zasnąć mozna bez problemu po tym, taki okrojony 4-CMC
    • 1

    tryptodyso
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 305
    Dołączył: 27 gru 2017, o 18:36
    Reputacja: 35


  • LovelyHeroin Napisałem pw w tej sprawie.
    • 2

    Darkchem
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 197
    Dołączył: 30 gru 2017, o 17:13
    Reputacja: 214


  • 250mg oralnie i około 100mg sniffem. Bardzo fajna euforia po tym wchodzi, tak jak ktos porównywał do 4cmc tylko własnie mniej speeda. Byłem mega odprężony i nieziemsko się ogląda wieczorkiem po tym film :D . Produkt według mnie bardzo dobry, tylko potrzebne większe dawki.
    Dzieki darkchem za możliwość wytestowania :D
    • 1

    Warwick
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 188
    Dołączył: 26 sty 2018, o 21:03
    Reputacja: 35


  • Witam.

    Warwick My również dziękujemy. :D
    • 0

    Darkchem
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 197
    Dołączył: 30 gru 2017, o 17:13
    Reputacja: 214

Poprzednia stronaNastępna strona


Powrót do Darkchem.com

  • Synthetics.pl
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Darkchem.com
  • Jedwabnyszlak.cz
  • Rcchems.eu
  • Atomchemicals.nl
  • Greenpills.us
  • 13rc.net
  • Mefedron.pl
  • Sorted.org.in
  • Czwarty oficjalny konkurs Dopek.info. Pula nagród - 4000zł!
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'