4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje


Shop Profile: RChemCo

Status:
janosik1358
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 411
Joined: 1 year ago
Reputation: 130

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by janosik1358 » 3 months ago

Latest post of the previous page:

Najlepsza czwórka na rynku, nikt nie ma lepszej.

Status:
Boss
Wściekły wąż
User avatar
Użytkownik
Posts: 1987
Joined: 1 year ago
Reputation: 523

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by Boss » 3 months ago

Typowy klef , żadnego zaskoczenia . Fajne eufo , chęć do gadki , muzyczka , karaoke amatorskie ,

nuty lepiej wchodzą , empatia , szczerość , jedyne zdziwienie to brak jakiegokolwiek strucia. 8-)
wasz szef :!: :)

Status:
klimala
Sniffiarz
User avatar
Użytkownik
Posts: 93
Joined: 1 year ago
Reputation: 16

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by klimala » 1 month ago

podbijam, bo patrze po różnych sklepach i czytam opinie czwórek, a tu ostatni post 2 miesiace temu i może by ktoś jakś świeżą opinie napisał

Status:
manto88
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 4 months ago
Reputation: 2

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by manto88 » 1 month ago

klimala wrote:
1 month ago
podbijam, bo patrze po różnych sklepach i czytam opinie czwórek, a tu ostatni post 2 miesiace temu i może by ktoś jakś świeżą opinie napisał
Sort nadal na bardzo wysokim poziomie, obecny nazwałbym nawet wybitnym :D

Status:
Wlodi
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 179
Joined: 8 months ago
Reputation: 72

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by Wlodi » 1 month ago

O proszę brzmi kusząco :P
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!

Status:
Boss
Wściekły wąż
User avatar
Użytkownik
Posts: 1987
Joined: 1 year ago
Reputation: 523

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by Boss » 1 month ago

Wlodi, tak ich czworka jakako jedyna mi sie spodobaala chodz nie lubie 4cmc to ta jest cana jadlem ja na poczotku lipca chyba ze sort sie zmienil na nowy
wasz szef :!: :)

Status:
Wlodi
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 179
Joined: 8 months ago
Reputation: 72

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by Wlodi » 1 month ago

Ja osobiście bardzo lubię 4cmc. Tylko te wypierdalacze nie te kanałowe co po nich usypiam :D
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!

Status:
josiek
Wściekły wąż
User avatar
HedoNista
Posts: 2268
Joined: 2 years ago
Reputation: 997

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by josiek » 1 month ago

Wlodi, ta 4cmc jest najlepsza bo najczystsza i najmocniejsza. Bardzo dobrze wchodzi oral, macie wszystko ładnie ułożone w dzialaniu. Wszystko po kolei, nie za dużo niczego (eufo czy stima).

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
ReinBow
Blister
Użytkownik
Posts: 4
Joined: 1 year ago
Reputation: 0

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by ReinBow » 1 week ago

Jak aktualny sorcik ?

Status:
swisher_sweet
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 4 days ago
Reputation: 1

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by swisher_sweet » 4 days ago

Aktualny sort to jakaś nowa wersja wydaje mi się. Przezroczysty kryształ elegancko w nos . Rchem nie musi się promować jego klef dla szczurków to marka sama w sobie . Czekamy na jakieś ..3cmc ? ;)