4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje


Shop Profile: RChemCo

Status:
josiek
Kryształowa Legenda
User avatar
HedoNista
Posts: 2759
Joined: 2 years ago
Reputation: 1189

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by josiek » 1 month ago

Latest post of the previous page:

Aktualne 4cmc rozwala pod wzlgędem jakości. Najwyższa jakość na rynku. Piękne kryszały.
Ten duży kryształ waży około 6 g :)
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (3).jpg (228.11 KiB)
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (4).jpg (233.44 KiB)

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
josiek
Kryształowa Legenda
User avatar
HedoNista
Posts: 2759
Joined: 2 years ago
Reputation: 1189

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by josiek » 1 month ago

Niesamowite 4CMC, sort jest tak niesamowity że aż ciężko mi w to uwierzyć.... kryształki w żadnym wypadku nie degradują, Praktycznie Bezwonne, przy stukaniu o siebie - dzwiek szkła!

Sniff - jak to sniff - przy ilościach 200mg+ robi bajzel w głowie, wprawia delikatnie w humor, rozgrzewa i można słuchać muzy.
Ale oral... oj oral!!! To jest to!
ORAL to prawdziwe cudo. Załadowany kamyczek 300mg - podziałał na mnie jak MDMA! Idealnie charmonijne 4CMC jakiego dawno nie widziałem. Ładuje się tak jak należy, spokojnie ale rozkręca tak że siedzi się, słucha muzyki i kurwa micha sama się cieszy! Typowy 4kowy stan błogostanu, chce się słuchać muzy i słucha każdą nutke! Kurwa jak to pięknie trzyma, to działą tak że namawia cię do pozytywnych rzeczy ale w żadnym wypadku nie nachalnie, nie powoduje rozpierdolu w głowie że niewiesz co się dzieje, tylko czyste szczęście :) chęć do robienia czegoś fajnego, przyjemnego!
I tak trzyma trzyma pięknie :) więc się rozpływam :)))

Zauważyłem że nie ma tutaj takiego dziwnego na początku wjazdu na serducho jak inne 4cmc
Potwliwość wzrasta

Wg mnie - jest to król ! poważnie, dawno tak dobrze po 4cmc się nie czułem :))) No jak po MDMA!

11/10! WIelki szacun RChemCo,

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
swisher
Szczur
Newbie
Posts: 21
Joined: 2 weeks ago
Reputation: 2

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by swisher » 2 weeks ago

Potwierdzam . Kupuję 4cmc od tego pana od 2017 roku. Już tyle rodzajów było ale obecny sort wgl nie jest toksyczny nie ma zwala delikatna chęć na dorzutke a tak to sort najwyższą jakość . Rchem najlepszy vendor. ******* . Pozdrawiam polecam tego vendroka . Zasysać 4 i hexa w opór

Wiadomość moderatora

*** niestety takie szczegóły na temat konta i wpłaty są niedozwolone, prosze pisać w innych działach na temat takiego wpłacania***

Status:
swisher
Szczur
Newbie
Posts: 21
Joined: 2 weeks ago
Reputation: 2

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.co - opinie, recenzje

Unread post by swisher » 4 days ago

Uwaga nowy sort. Obecny jest strasznie mocny wypina że aż zdziwiony jestem . NALLEPSZY KLEF NA RYNKU