strzałka do góry

4-CMC PURE CRISTAL - RChem.eu - opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: RChemEu


  • w tym temacie piszemy opinie na temat 4-cmc pure crystal ze sklepu rchem.eu
    • 0

    Załączniki
    4cmc.jpg
    4cmc.jpg (9.63 KiB)
    "Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

    10000 tabletek
    500 opakowań
    250 recept
    8 lekarzy
    4 szpitale
    1 debil
    odwyk 18.04.2018 powrót chuj wie kiedy za jakies 3 miesiace
    Montana
    Opiowrak
    Avatar użytkownika
    Wieczna schiza
     
    Posty: 497
    Dołączył: 14 cze 2017, o 02:50
    Skąd: MałoWażne
    Reputacja: 140


  • Od: Rchem.eu
    Ilość Sampel: 1G (Kolor: przeźroczysty)
    Nazwa produktu: 4cmc
    Wygląd produktu: przeźroczyste szkiełka
    ROA: oral(bombka)
    Czas działania: 45minut
    !JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
    Zaaplikowano: 350mg
    Profil działania: Wejście po jakichś 30 minutach.Efekty:euforia,empatia,rozmycie ekranu,muzyka brzmi świetnie,gadka fajnie się klei po tej czwóreczce.
    Plusy:
    +przyjemna euforia,empatia
    +fajnie wchodzi alk. do tej czwóreczki
    Minusy:
    -na zejściu odczuwalne rozdrażnienie,niepokój
    -ogromna chęć na dorzutkę
    Ogólna ocena:7
    Podsumowanie:
    Ogólnie dobra czwóreczka,ładnie wygląda,tylko zejście dla mnie było nie zbyt przyjemne.
    TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
    PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
    • 0

    mefix10
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 125
    Dołączył: 5 lut 2017, o 15:20
    Reputacja: 91


  • Moze jeszcze ktos wrzuci opinie? Tyle sampli poszlo a cisza w temacie.

    Dodano 16 kwi 2018, o 12:33

    Tyle samplow wszystkiego i nikt nie dodal opini:/ jq akurat normalnie zamowilem i nawet nie idzie sie dowiedziec czego sie spodziewac po tej czworce? Interesuje mnie czy dziala normalnje bania godzine chilout i schodzi czy taki rozpierdol jak z tymi trojkami co ludzie tu wypisyja. Mnie interesuje ta pierwsza opcja tylko i wylacznie jesli jest te 4cmc takie jak te niby 3cmc to idzie w kibel dlatego prosze o jakas rozsadna opinie dziekuhe z gory
    • 0

    Pathology1920
    Blister
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 6
    Dołączył: 7 mar 2018, o 09:12
    Reputacja: 1


  • To jest najlepsze 4-cmc dostepne u nas testowałem z paru innych sklepow a teraz stad, euforia wgniata w fotel idzie sie rozpłynac libido w gorze na maxa bardzo dobry stafik szersze opinia z fotą niedlgo :thumbup:
    • 0

    DonPer
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 295
    Dołączył: 5 sty 2018, o 19:52
    Reputacja: 61


  • Paczka pobrana choc po dzisiejszych sensacyjnych relacjach mialem obawy czy w ogole ja odbierac. Na szczecie moje obawy sie nie sprawdzily, wrecz przeciwnie okazalo sie ze to jeden z lepszych sortow jakies przez ostatnimi czasy mialem przyjemnosc kosztowac :)
    Ilosc jakies 200mg per kichol
    Szybki mocny wjazd fajne pierdolniecie i wszystko na tak:)
    Czas dzialania jakas godzinka
    Dziekowa donper ze doradziles mi ze moge byc spokojny i sort jest ok ;)pozdro sklep i oby tak dalej :)
    • 1

    Pathology1920
    Blister
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 6
    Dołączył: 7 mar 2018, o 09:12
    Reputacja: 1


  • Akurat ten odczynnik mogę polecić, w porównaniu do trójek jest prawilny, działa jak ma działać, aczkolwiek mam swego ulubieńca gdzie indziej lecz tej czwórce mogę spokojnie wystawić ocenę 9/10
    • 0

    Chcę uciec albo umrzeć albo się rozjebać. Chcę być ślepy i niemy i nie mieć serca.
    korniszon69
    Opiowrak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 394
    Dołączył: 12 lip 2017, o 10:03
    Skąd: Gg - 52288109
    Reputacja: 196


  • Czworka bardzo prawilna aczkolwiek nie na ciagi przerobilem 3g w dzien fajna kapa byla tylko po pierwych 3-4 laciach. Ale mnie tam byle co nie klepie dlatego jak mnie kleplo to mozesz byc pewny ze Cie wyjebie z kapci pozytywnie ;)
    • 0

    Pathology1920
    Blister
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 6
    Dołączył: 7 mar 2018, o 09:12
    Reputacja: 1



Powrót do Rchem.eu

  • Synthetics.pl
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Darkchem.com
  • Jedwabnyszlak.cz
  • Rcchems.eu
  • Atomchemicals.nl
  • 13rc.net
  • Sorted.org.in
  • Rchem.eu
  • Rcchemshop.com
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'