4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje


Shop Profile: predatorRC

Status:
InsaneSuper
Blister
User avatar
Newbie
Posts: 13
Joined: 1 month ago
Reputation: 2

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by InsaneSuper » 1 month ago

Latest post of the previous page:

Siema wrote:
1 month ago
InsaneSuper, powiem tak 1g testowane . 1 kreska dość spora od razu jej uderzenie eufori na maks 40 minut potem lekki stim. Ładuje się szybko dość badania tylko sniff . Każda kolejna kreska lekko słabsza efekt końcowy daje takie -5/6 sort godny uwagi ;) lekko się różnił niż daj na sklepie ale kozaczek heheh
To świetnie. Czekam na rakiete ale coś się ociąga :) A jak z libido? Podskoczyło mocno, czy neutralnie?

Status:
Siema
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 243
Joined: 10 months ago
Reputation: 88

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by Siema » 1 month ago

InsaneSuper, raczej neutralne ;) moje odczucia heheh na każdego pewnie inaczej dziala :D
Co widziałem to moje racja, nie możesz mi tego zabrać
Co wiesz o kontaktach z wrogiem
Jak nigdy pod butem nie pękła Ci czaszka?
Ja znam się na faktach i za swoim stoję
A każdy z mych ludzi to samo Ci powie

Status:
InsaneSuper
Blister
User avatar
Newbie
Posts: 13
Joined: 1 month ago
Reputation: 2

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by InsaneSuper » 1 month ago

Siema wrote:
1 month ago
InsaneSuper, raczej neutralne ;) moje odczucia heheh na każdego pewnie inaczej dziala :D
No Tak jest :D To nic, czekam aż paka doleci i zdam recenzje sortu :D

Status:
Miki12444
Szczur
Użytkownik
Posts: 29
Joined: 1 year ago
Reputation: 4

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by Miki12444 » 1 week ago

Witam zamawiał ktoś aktualny sorcik??

Status:
janosik1358
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 485
Joined: 1 year ago
Reputation: 149

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by janosik1358 » 1 week ago

Miki12444 wrote:
1 week ago
Witam zamawiał ktoś aktualny sorcik??
Zamówione, czekam na rakietę, w przeciwieństwie do innych jak doleci to zdam relację razem z fotkami, jak zawsze zresztą :wave:
Po zdjęciach na stronie, wydaje się, że to ten sam sort, ten taki po którym zawsze były zwidy, lekkie halucynacje - czyli to co bardzo w tym lubię :E
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Miki12444
Szczur
Użytkownik
Posts: 29
Joined: 1 year ago
Reputation: 4

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by Miki12444 » 1 week ago

janosik1358 wrote:
1 week ago
Miki12444 wrote:
1 week ago
Witam zamawiał ktoś aktualny sorcik??
Zamówione, czekam na rakietę, w przeciwieństwie do innych jak doleci to zdam relację razem z fotkami, jak zawsze zresztą :wave:
Po zdjęciach na stronie, wydaje się, że to ten sam sort, ten taki po którym zawsze były zwidy, lekkie halucynacje - czyli to co bardzo w tym lubię :E
Tak po zdjeciach widać ze to co wczesniej .... tylko pytanie czy w odczuciu nic sie nie zmienilo :D :D Czekam na opinie... Pozdrawiam

Status:
janosik1358
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 485
Joined: 1 year ago
Reputation: 149

4-CMC Prima sort moon rocks Predator-rc.nl opinie, recenzje

Unread post by janosik1358 » 1 week ago

4cmc moon rocks na pokładzie.
Sort ten sam od ponad połowy roku, lub i więcej.
0.3g więcej niż być powinno, za co dziękuje Vendorowi.
Opinia, recenzja dopiero po testach.
Attachments
IMG_20191129_124117.jpg
IMG_20191129_124117.jpg (91.38 KiB)
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.