3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop


Shop Profile: 3mmc4cmc

Status:
Sancho
Szczur
Newbie
Posts: 25
Joined: 6 months ago
Reputation: 2

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Sancho » 6 months ago

Latest post of the previous page:

Szybka wysyłka, paczka w drodze do mojego kraju (*****) w krótkim czasie po płatności, oczywiście ze względów bezpieczeństwa terminów nie podam :)
3mmc podobno cały czas ten sam sort petarda, dam znać jak doleci.
Na daną chwilę sklep numer 1.

Wiadomość moderatora

Kraju destynacji paczki też prosimy nie podawać.

Status:
krajnik1234
Opiowrak
Newbie
Posts: 413
Joined: 11 months ago
Reputation: 16

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by krajnik1234 » 6 months ago

Do ** normalnie 3mmc wyślą?

Status:
gromakon
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 70
Joined: 1 year ago
Reputation: 7

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by gromakon » 6 months ago


Status:
Gargameli
Legendarny kosiarz ścieżek
User avatar
nIePoCzYtAlNa
Posts: 3143
Joined: 2 years ago
Reputation: 1446

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Gargameli » 6 months ago

krajnik1234 wrote:
6 months ago
Do ** normalnie 3mmc wyślą?
tak. pakowanie ok.

krajnik1234, na przyszłość nie stosuj nazw krajów, abym nie musiała cenzurować xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Prace nad aktualizacją forum v4 | Working on updating the forum to v4
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
samsun1g235
Blister
Newbie
Posts: 12
Joined: 10 months ago
Reputation: 3

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by samsun1g235 » 6 months ago

Ogólnie bardzo polecam sklep ale jednorazowo. 100 g niestety można zamowić tylko jeden raz.

Status:
Sancho
Szczur
Newbie
Posts: 25
Joined: 6 months ago
Reputation: 2

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Sancho » 6 months ago

Paka doleciała bez turbulencji, polecam

Status:
josiek
Legendarny kosiarz ścieżek
User avatar
HedoNista
Topic author
Posts: 3253
Joined: 2 years ago
Reputation: 1471

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by josiek » 6 months ago

samsun1g235 wrote:
6 months ago
Ogólnie bardzo polecam sklep ale jednorazowo. 100 g niestety można zamowić tylko jeden raz.
dlaczego tylko jeden raz? kupuj!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Prace nad aktualizacją forum v4 | Working on updating the forum to v4
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
samsun1g235
Blister
Newbie
Posts: 12
Joined: 10 months ago
Reputation: 3

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by samsun1g235 » 6 months ago

josiek wrote:
6 months ago
samsun1g235 wrote:
6 months ago
Ogólnie bardzo polecam sklep ale jednorazowo. 100 g niestety można zamowić tylko jeden raz.
dlaczego tylko jeden raz? kupuj!
Oj uwierz mi, że bym chciał ale napisali mi, że 200 albo nic :lol:

Status:
SRCS
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 135
Joined: 2 years ago
Reputation: 13

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by SRCS » 6 months ago

I jak tam opinie 3-cmc z ostatnich zamówień?

Status:
gromakon
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 70
Joined: 1 year ago
Reputation: 7

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by gromakon » 6 months ago

josiek, jak rozmawiałem z nimi na emailu to testowo można kupić 100g, a potem minimum 500g i najlepiej co miesiąc, ponieważ szukają dużych partnerów.

Status:
gromakon
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 70
Joined: 1 year ago
Reputation: 7

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by gromakon » 6 months ago

Nie mogę edytować, ale taka wiadomość dostałem. Image

Status:
Halina z Elku
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 101
Joined: 1 year ago
Reputation: 11

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Halina z Elku » 6 months ago

Jak trójka? Jest na stanie?

Status:
Spanishbull
Ssak
Newbie
Posts: 47
Joined: 8 months ago
Reputation: 19

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Spanishbull » 6 months ago

Another wholesale order, another fast transaction. I`m very satisfied from their services. 3-mmc is same top quality as earlier. And this new hexen is fcking awesome too... Package fast and safe as always. :thumbup:

Greetings from spain.

Status:
Brawler
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 6 months ago
Reputation: 1

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by Brawler » 6 months ago

I made account just to write that they are honest shop. Im very happy from buisness here. Keep it up guys, I will back!

Status:
gromakon
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 70
Joined: 1 year ago
Reputation: 7

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by gromakon » 6 months ago

Polecam vendora. Kontakt w weekend prawie natychmiastowy. Kilka % więcej zawartości nic być powinno. Całość ogarnięta w kilka dni. Dla hurtowników jedna z najlepszych opcji. Recenzja tematu w weekend. :D

Status:
krajnik1234
Opiowrak
Newbie
Posts: 413
Joined: 11 months ago
Reputation: 16

3mmc4cmc.com opinie o sklepie | opinions about shop

Unread post by krajnik1234 » 6 months ago

3 MMC aktywne dobrze sniff, do klubu czy na kanapę się nadaje ? 4 cmc przezroczyste kryształy ?