3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews


Shop Profile: Atomchemicals

Status:
Boss
Wynalazca NZT
User avatar
Dzielny Rybak
Topic author
Posts: 3629
Joined: 1 year ago
Reputation: 1285

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Boss » 1 month ago

W tym temacie piszemy opinie o 3CMC MICRO ze sklepu Atomchemicals.nl | In this topic, we write opinions and reviews about 3CMC MICRO from Atomchemicals.nl

Opis:
Pakiet
10 g, 25 g

Image

Wiadomość moderatora

dopasowane do naszego szablonu :)
Wasz szef! :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!) NIE PISZ BARANIE NAZW PRZEWOŹNIKÓW. Nie polecam spożywanie narkotyków oraz innych substancji psychoaktywnych.!TO szkodzi życiu i zdrowiu!

Status:
iandi
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 226
Joined: 3 years ago
Reputation: 22

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by iandi » 1 month ago

ihaaa już zamówione:) Myślę, że to to samo co u preda i 3c. Dam znać a tydzień

Status:
reproduktor
Ssak
Newbie
Posts: 59
Joined: 1 year ago
Reputation: 18

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by reproduktor » 1 month ago

Ja też po zakupach, wygląd jak u innych vendor ów. A co się okaże zobaczymy. Zapowiada się smaczne.

Status:
sokzgumijagod
Ssak
Użytkownik
Posts: 75
Joined: 1 year ago
Reputation: 14

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by sokzgumijagod » 1 month ago

Właśnie wolałbym żeby to nie było to samo co u innych vendorów, od jednego znich doleciała w zeszłym tygodniu paka do szczura i nie ma nic wspólnego z poprzednimi sortami. Oby było co innego.

Status:
reproduktor
Ssak
Newbie
Posts: 59
Joined: 1 year ago
Reputation: 18

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by reproduktor » 1 month ago

Ktoś może już po testach?

Status:
Boss
Wynalazca NZT
User avatar
Dzielny Rybak
Topic author
Posts: 3629
Joined: 1 year ago
Reputation: 1285

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Boss » 1 month ago

sokzgumijagod, najlepiej samemu ocenic:)każdy inne gusta ma ale myślę ze sort bedzie git bo Atom gowno nie sprzedaję:) jakość sortow na 1 miejscu zawsze była w tym sklepie:)
Wasz szef! :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!) NIE PISZ BARANIE NAZW PRZEWOŹNIKÓW. Nie polecam spożywanie narkotyków oraz innych substancji psychoaktywnych.!TO szkodzi życiu i zdrowiu!

Status:
reproduktor
Ssak
Newbie
Posts: 59
Joined: 1 year ago
Reputation: 18

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by reproduktor » 1 month ago

Boss, tego jestem prawie pewien, bo zawsze wszystkie odczynniki byly pierwsza klasa. Czekam na rakietę jak doleci to coś skrobne.... no chyba że ktoś wczesniej przetestuje i opiszę profil działania i dawkowanie, było by dobrze.

Status:
reproduktor
Ssak
Newbie
Posts: 59
Joined: 1 year ago
Reputation: 18

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by reproduktor » 1 month ago

Na różowym ktoś pisał że rewelacji nie ma "działa intensywnie ale krótko libido na minsu"

Status:
iandi
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 226
Joined: 3 years ago
Reputation: 22

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by iandi » 1 month ago

na fotce widać jakby było to prawilne micro jakie pred np ma.
A na różowym opinie są często na takim poziomie wypowiedzi, że szkoda gadać.

Status:
reproduktor
Ssak
Newbie
Posts: 59
Joined: 1 year ago
Reputation: 18

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by reproduktor » 1 month ago

Wygląd bardzo przypomina to co mają inni, i to wszyto co wiadomo na ten temat no i to że szybko zniknął z oferty.

Status:
iandi
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 226
Joined: 3 years ago
Reputation: 22

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by iandi » 1 month ago

w sumie małe ilości były dostępne, może wykupili. Ale zastanawiam się jczy to ten sam dostawca kiedy pred nie ma, 3c też wyslya co innego

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
User avatar
Wizzair
Posts: 1936
Joined: 1 year ago
Reputation: 637

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by Wizzair » 1 month ago

iandi wrote:
1 month ago
kiedy pred nie ma, 3c też wyslya co innego
Ty serio wierzysz, że jest 5000 dostawców?

Status:
iandi
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 226
Joined: 3 years ago
Reputation: 22

3CMC MICRO Atomchemicals.nl - opinie, recenzje | opinions, reviews

Unread post by iandi » 3 weeks ago

dostał ktoś to micro?