3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje


Shop Profile: ThreeCrystal

Status:
LubieKalafior
Blister
Newbie
Posts: 6
Joined: 3 days ago
Reputation: 3

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by LubieKalafior » 3 days ago

Latest post of the previous page:

22pit22, Trzymam za słowo ;)

Status:
22pit22
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 80
Joined: 6 months ago
Reputation: 17

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by 22pit22 » 3 days ago

LubieKalafior, spróbuj potem BIG jeszcze większa moc 💪
Pocket full of ketamine ,
methamphetamine put me in a limousine and drive me to destiny.

Status:
LubieKalafior
Blister
Newbie
Posts: 6
Joined: 3 days ago
Reputation: 3

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by LubieKalafior » 3 days ago

22pit22, Wszystko w swoim czasie, narazie czekam na pierwsze zamówienie ale będę miał na uwadze żeby w przyszłości przetestować BIGa :thumbup:

Status:
ThreeCrystal
Dyso-sensei
User avatar
Sklep
Posts: 193
Joined: 1 year ago
Reputation: 146

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by ThreeCrystal » 3 days ago

LubieKalafior,
Cześć, jako nowem klientu - dorzucę Ci. gratis BIG-a odezwij się tylko do mnie na maila z tytułem zamówienia.
#3C

Status:
22pit22
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 80
Joined: 6 months ago
Reputation: 17

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by 22pit22 » 3 days ago

LubieKalafior, no i widzisz byczku jaki ThreeCrystal, jest dobrym człowiekiem. Jak dostaniesz pake pisz recke z obu 😎
Pocket full of ketamine ,
methamphetamine put me in a limousine and drive me to destiny.

Status:
LubieKalafior
Blister
Newbie
Posts: 6
Joined: 3 days ago
Reputation: 3

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by LubieKalafior » 3 days ago

Szanowny ThreeCrystal, moje zamówienie już jest w drodze, ale doceniam miły gest, może następnym razem :)

Status:
qwerty12345
Sniffiarz
User avatar
Użytkownik
Posts: 127
Joined: 10 months ago
Reputation: 27

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by qwerty12345 » 3 days ago

josiek wrote:
3 days ago
Na plus 3C micro - MOC oraz rush oraz libido.
josiek,
Dzięki za info. :thumbup:
zdam relacje jak dostanę ładunek w swoje ręce ;)

Status:
Oski121
Dyletant
Newbie
Posts: 2
Joined: 6 days ago
Reputation: 1

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Oski121 » 2 days ago

Chłopaki leci do mnie właśnie ten specyfik i proszę was o poradę od ponad roku zero rc doczytałem się wielu pozytywnych opinii na temat tej trójki i wybór padł właśnie na nią, nie wiem jak dawkowac przy zerowej tolerce kiedyś leciały linie po 200-300 mg bez problemu także temat euforykow dobrze jest mi znany, ale teraz nie wiem od ilu mg zacząć, i nie wiem jak mocne obecnie mamy rcna rynku, jest ktoś tak miły na forum i doradzi? Z góry serdecznie dziękuję!

Status:
josiek
B-K Zwierz
User avatar
HedoNista
Posts: 1791
Joined: 1 year ago
Reputation: 724

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by josiek » 2 days ago

Oski121 wrote:
2 days ago
nie wiem jak dawkowac przy zerowej tolerce
max 100mg i to sniff!!!

3C micro aktualnie jest mocarne!

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
Danio98
Dyletant
Newbie
Posts: 1
Joined: 2 weeks ago
Reputation: 1

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Danio98 » 1 day ago

hej, co polecacie na dobre eufo/libido na raz po mega długiej przerwie kilka lat?

Status:
PanKetonWITAM
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 110
Joined: 1 month ago
Reputation: 42

3C Micro Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by PanKetonWITAM » 6 hours ago

Danio98, jeśli zajadałeś kiedyś smakołyki i kilka lat się w to nie bawiłeś to polecam Ci nie wracać i zostać przy pięknych wspomnieniach bo to co jest aktualnie nie ma wogóle podjazdu do dawnych tematów :E
No ale jeśli już bardzo chcesz to wydaje mi się, że warto dorwać 3mmc lub właśnie 3cmc. Poczytaj tematy na forum i znajdź po opisach to co najbardziej Ci pasuje ale po tym co napisałeś to któraś z tych substancji powinna być si.
Oczywiście w żadnym wypadku ich nie spożywaj ani nie zamawiaj do PL bo to nielegalne! :D