3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje


Shop Profile: ThreeCrystal

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Szeryf
Topic author
Posts: 1144
Joined: 1 year ago
Location: Melmac
Reputation: 653

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by krysztalowy » 6 months ago

Opinie o 3C Emoji ze sklepu threecrystal.cc

Image
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Image
Nulla dies sine linea

Status:
gustavoq
Szczur
User avatar
Użytkownik
Posts: 17
Joined: 8 months ago
Reputation: 3

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by gustavoq » 6 months ago

Dawać ktoś opinie

Status:
OomAmee
Dopaminator
User avatar
Użytkownik
Posts: 1369
Joined: 1 year ago
Reputation: 588

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by OomAmee » 6 months ago

Mówi się "proszę" a nie "dawać" :P
-----------------------------------------
Jestem Obłąkaną Galaretką i takim się lubię
-----------------------------------------

Status:
elpi
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 54
Joined: 10 months ago
Reputation: 21

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by elpi » 6 months ago

Fajnie, gdyby vendor zastanowił się nad opcją zmniejszenia gramatury buziek, do takiej 0,1 powiedzmy. Straszebnie ułatwiło by to Plenerowanie.
Ewentualnie dodanie innych śmieszków, powiedzmy że takich > :shock: . Przemyślane combo 3 i 4 miotałoby jak trzeba.
Kocham Cię, Makowa Panienko! :oops:

Status:
uff
Blister
Użytkownik
Posts: 13
Joined: 9 months ago
Reputation: 6

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by uff » 5 months ago

Ten produkt już chyba nie istnieje w ofercie sklepu. Przynajmniej ja go nie dostałem.

Status:
Spoko
Szczur
Użytkownik
Posts: 32
Joined: 6 months ago
Reputation: 2

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Spoko » 5 months ago

Halo !! jest tu ktoś ? Niech któryś w końcu nApisze jakaś recke

Status:
MeFiuS
Opiowrak
User avatar
Użytkownik
Posts: 384
Joined: 1 year ago
Reputation: 48

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by MeFiuS » 4 months ago

I cisza :think:
Wszystko Co Tu Pisze - To Tylko Moje Sny i Koszmary

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 180
Joined: 11 months ago
Reputation: 28

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Kaczusek » 4 months ago

Obecnie jestem podczas testowania sortu z maja ( ktorego dostałem na promocji za 1zł 0.5) :D i obecnego mogę napisać opinie na temat tego i tego
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup:

Status:
Phoenix
Sniffiarz
Użytkownik
Posts: 113
Joined: 4 months ago
Reputation: 19

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Phoenix » 4 months ago

Kaczusek, Możesz to dawaj nie czekaj :)

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 180
Joined: 11 months ago
Reputation: 28

3C Emoji Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Kaczusek » 3 months ago

Tak się zatestowalem ze aż zapomniałem napisać ;o che ktoś ta recke?
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup:

Return to “Threecrystal.cc”