3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje


Shop Profile: ThreeCrystal

Status:
mbside
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 210
Joined: 1 year ago
Reputation: 48

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by mbside » 1 month ago

Latest post of the previous page:

dxmowiec, powiem Ci, ze jakies 2msc temu mialem przyjemnosc testowac owy odczynnik. Po 4-ro miesiecznej przerwie od rc pierwsza zrobila mnie tak, jak kilka ladnych lat temu, kiedy to pierwszy raz probowalem krysztal :D dzialanie jak typowe dobre 3cmc. Przewaga speedu nad eufo, przyjemny nieogar. Dawkowania niestety nie pamietam ale w moim przypadku nie jest male gdyz lubie dobra banie :D

Status:
dxmowiec
Sniffiarz
User avatar
Użytkownik
Posts: 108
Joined: 10 months ago
Reputation: 37

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by dxmowiec » 1 month ago

mbside wrote:
1 month ago
dxmowiec, powiem Ci, ze jakies 2msc temu mialem przyjemnosc testowac owy odczynnik. Po 4-ro miesiecznej przerwie od rc pierwsza zrobila mnie tak, jak kilka ladnych lat temu, kiedy to pierwszy raz probowalem krysztal :D dzialanie jak typowe dobre 3cmc. Przewaga speedu nad eufo, przyjemny nieogar. Dawkowania niestety nie pamietam ale w moim przypadku nie jest male gdyz lubie dobra banie :D
Czaje czaje, u mnie tolerka też troszkę wygórowana także sniffy po 200mg minimum.. Czekam z niecierpliwością aż będę miał okazję przeprowadzić badania i wrzucę recenzję oczywiście. :thumbup:

Scalono:

Oceniam 7,5/10 te 3C Big Crystal.

60speed/40eufo - moim zdaniem, 250 mg sniff/duża tolerka(bolesna ścieżka, 2-3min gwarantowane płakanko :E ). Poza tym, ładne, przezroczyste kamienie, strzelają cholernie a przy umiejętnym kruszeniu większych kamyków widać jakby igiełki. :thumbup:

Polecam do badań jak najbardziej !
Moje posty, raporty i wypowiedzi nie są prawdziwe a jedynie moimi wymysłami powstałymi za pomocą wyobraźni. Zaś udostępniane przeze mnie zdjęcia, nie są mojego autorstwa.

Status:
Helios
Blister
Newbie
Posts: 6
Joined: 1 year ago
Reputation: 6

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Helios » 3 weeks ago

Cóż aktywnym być potrzeba.DGI numer zam..Dojdzie dam recenzje.pozdro

Status:
Helios
Blister
Newbie
Posts: 6
Joined: 1 year ago
Reputation: 6

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Helios » 3 weeks ago

Witam.3cmc aktywne jak najbardziej wypierdala z kapci snif 300 mg.Jest euforia jest speed.Jedno z lepszych na rynku.Nr. zam.DGI.duże kamienie jeden miał nawet 1,5 g.drugi 1,2 Polecam.

Status:
Brave
Blister
Newbie
Posts: 3
Joined: 3 weeks ago
Reputation: 1

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Brave » 3 weeks ago

Jak tam sort? Ostatnio testowany w sierpniu i ciekawy jestem efektów.

Ps, jak beta ketonal będą reagować na beta blokery przyjmujące na nadcisnienie?

Poprzednik razem miałem nadcisnienie nieleczone, a z RC było to pewnie uber ciśnienie :)

Teraz się leczę i przyjmuje kilka leków. Lepiej te leki odstawić do testów substancji czy spróbować od małych dawek?

Status:
mbside
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 210
Joined: 1 year ago
Reputation: 48

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by mbside » 3 weeks ago

Helios, troche kiepska recenzja. Mozesz opisac dokladnej?

Status:
Gandalf
B-K Zwierz
User avatar
Dopek Band
Posts: 1608
Joined: 1 year ago
Reputation: 871

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Gandalf » 3 weeks ago

Brave, Powiem Ci, że jak masz duże nadciśnienie, które musisz leczyć, to moim zdaniem z RC lepiej zrezygnować - chodzi mi tu o stymulanty, które podnoszą mocno ciśnienie.
3cmc, 4cmc, a-pvp, a-pihp, a-php, 3mmc itd. itp.
Żebyś sobie kuku nie zrobił, tym bardziej, że przyjmujesz teraz leki na nadcisnienie.
Ja bym wolał już raczej zapalić ziółko. :E
Ale najlepiej jakby wypowiedział się Wizzair, bo zna się chyba na takich rzeczach najlepiej :D


Helios, doszło Ci w 2 dni? :think: :wtf:

Testował ktoś jeszcze aktualny sort? :E
Żyję Cicho krwawiąc - krwawię Cicho Żyjąc

Mój post był ciekawy, lub pomocny? Zostaw okejkę Image

Status:
Siema
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 312
Joined: 1 year ago
Reputation: 148

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Siema » 3 weeks ago

3c big cristal ;) zamówione dam recenzje jak będzie u mnie pozdrawiam :D oraz ładne fotki :D
Gucci, Prada, Ray-Bany, koka, amfa, kryształy
Sznyty, blizny i rany, kobiety, suki i szmaty
Proce, noże, armaty, dołki, areszty, kraty
Nie bądź taki pazerny, zobaczysz, będziesz bogaty

Status:
ThreeCrystal
Opiowrak
User avatar
Sklep
Posts: 504
Joined: 1 year ago
Reputation: 339

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by ThreeCrystal » 3 weeks ago

Brave,
Sugeruję Tobie zrezygnować z jakichkolwiek środków które mogą Tobie zaszkodzić w takiej sytuacji. Wylecz się porządnie i zadbaj o siebie.
Będę wdzięczny za każdą rzetelną opinię o naszej współpracy. Udostępnij pierwsze, bądź ostatnie 3 litery swojego zamówienia. Wypowiedź skierowana w taki spsób jest wiarygodna dla innych użytkowników forum.

#3CTEAM

Status:
Helios
Blister
Newbie
Posts: 6
Joined: 1 year ago
Reputation: 6

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Helios » 3 weeks ago

This post has high reputation.

Witam.Dziś dopiero doszedłem do siebie po 3 dniowym maratonie.Przerobiłem 5g i przez 2 dni i dwie noce nie dało się spać.myślę że było tam więcej.Rzuciłem na wagę razem z woreczkiem waga pokazała 6,60 jak się nie mylę.Pierwsza krecha 300mg.włączył się taki stan który trudno opisać. Potężna euforia połączona ze sporym nie ogarem w głowie.Chwilami nie wiedziałem gdzie jestem czy u siebie w pokoju czy w kuchni obraz drżał i falował miałem wrażenie że dostałem oczopląsu i myślę że tak było.Ten najlepszy stan utrzymywał się przez jakąś godzinę może dłużej dokładnie nie pamiętam bo nie byłem w stanie spojrzeć na zegarek wolałem skupić się na kąpie oglądać jakieś laski bo ochota była tylko na to.druga krecha po jakiejś godzinie ten sam stan a nawet silniejszy też 300 mg.po trzeciej kresce musiałem wyjść na powietrze się przejść.Po kolejnych wrzutach już mniejsza euforia lecz nie ogar wciąż występował jak i przypływ dopaminy.W moim przypatku wolałem unikać ludzi i rozmowy ponieważ nie umiałbym rozmawiać w tym stanie.Potem zaczeły się paranoixy typu oni wiedzą jakieś szepty za oknem itp. o spaniu nie było mowy po takich dawkach.Sort oceniam na solidne 9/10.Każda dorzudka robiła robotę lecz już nie tak ja na początku pierwsze 3 krechy.To by było na tyle.Polecam.

Status:
Siema
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 312
Joined: 1 year ago
Reputation: 148

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Siema » 3 weeks ago

Helios, na taka recenzję czekałem ;)
Gucci, Prada, Ray-Bany, koka, amfa, kryształy
Sznyty, blizny i rany, kobiety, suki i szmaty
Proce, noże, armaty, dołki, areszty, kraty
Nie bądź taki pazerny, zobaczysz, będziesz bogaty

Status:
Wizzair
B-K Zwierz
User avatar
Użytkownik
Posts: 1748
Joined: 1 year ago
Reputation: 576

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Wizzair » 3 weeks ago

Brave wrote:
3 weeks ago
Jak tam sort? Ostatnio testowany w sierpniu i ciekawy jestem efektów.

Ps, jak beta ketonal będą reagować na beta blokery przyjmujące na nadcisnienie?

Poprzednik razem miałem nadcisnienie nieleczone, a z RC było to pewnie uber ciśnienie :)

Teraz się leczę i przyjmuje kilka leków. Lepiej te leki odstawić do testów substancji czy spróbować od małych dawek?
Generalnie beta blokery bodaj trzeciej generacji stosuje się przy zatruciu spidami.
Ma to jednak pewna wadę - te leki to leki ratujące życie i stosuje się je jako mniejsze zło w stosunku do śmierci.
Takie mieszanie nie służy zdrowiu głównie przez specyficzna budowę serca

Bez wydawania się w dyskusję - zablokowanie receptorów beta powoduje, że maksymalnie pobudzone zostają receptory alfa.
Gdzieś tam jeszcze pisano, że może się to skończyć blokiem serca.

Nie polecam. Znając życie parę razy się uda a za trzydziestym razem się nie uda.

Dodano po 1 minucie 38 sekundach:
Helios wrote:
3 weeks ago
300mg
A potem zdziwiło, że coś tam nie klepie.

Status:
ganja943
Dyletant
Newbie
Posts: 1
Joined: 8 months ago
Reputation: 2

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by ganja943 » 2 weeks ago

Czy moze ktos wrzucic zdj jak wyglad obecny sort?

Status:
Siema
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 312
Joined: 1 year ago
Reputation: 148

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Siema » 1 week ago

Zdjęcie aktualnego sortu 3c BIG od ThreeCrystal, w linku poniżej https://anonymousfiles.io/m4aj8DgI/ opinia na czasie :D
Gucci, Prada, Ray-Bany, koka, amfa, kryształy
Sznyty, blizny i rany, kobiety, suki i szmaty
Proce, noże, armaty, dołki, areszty, kraty
Nie bądź taki pazerny, zobaczysz, będziesz bogaty

Status:
Siema
Narkotykacz
User avatar
Użytkownik
Posts: 312
Joined: 1 year ago
Reputation: 148

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Siema » 1 week ago

Nazwa produktu:3cmc big

Wygląd produktu: jak na zdjęciach po niżej w linku biało-przezroczyste kryształy https://anonymousfiles.io/m4aj8DgI/

droga podania: sniff

Czas działania: wyraznie wyczuwalny speed połączony z euforią czas mniej więcej 60 minut

Zaaplikowano: 300mg, ostatni raz RC 2 tygodnie temu

Profil działania: na starcie czuć mocny przypływ speeda który łączy się z euforią tak 60%speed 40%euforia działanie jak najbardziej na plus, chęć do wszystkiego nawet kolory stają się ładniejsze ;) po 300mg sniffem można iść śmiało do pracy fizycznej enregi jest dużo ;)

Plusy:
+Czas dzialania
+ochota na dorzute srednia
+dobrze dobrane proporcje speed/euforią
+LIBIDO w górę
+zastrzyk Energi

Minusy:
-nie uświadczyłem minusów jak narazie ;)


Ogólna ocena: 10/10

Podsumowanie: produkt jak najbardziej na imprezę do klubów czy na domówkę sprawdzi się świetnie, rekreacyjne również, produkt jak dla mnie jest rewelacyjny. Dodam że następne zakupy też zrobię u ThreeCrystal,
Zamowienie: QSN

Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
Dodam że kontakt za równo jak i czas wysyłki to 10/10 jak narazie kolejny mój faworyt ThreeCrystal,
Gucci, Prada, Ray-Bany, koka, amfa, kryształy
Sznyty, blizny i rany, kobiety, suki i szmaty
Proce, noże, armaty, dołki, areszty, kraty
Nie bądź taki pazerny, zobaczysz, będziesz bogaty