3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje


Shop Profile: ThreeCrystal

Status:
BELMONDO
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 56
Joined: 1 year ago
Reputation: 13

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by BELMONDO » 2 weeks ago

Latest post of the previous page:

qwerty12345, zbyt odpowiedzialne rzeczy na tygodniu żeby sobie na to pozwolić.

potestowane więc wydam werdykt.

sam sort przy rozdrabnianiu strzela jak kapiszony przypadkiem odstrzeliło mi w oko na 50cm do góry (XD) na szczęście nie wpadło. zamienia sie w pył.
śluzówkę rozpierdala tak że czwarty sniff na daną dziure już sensu zbytniego nie ma bo już masz skrzepy.

bezwonny, bardziej piecze niż gryzie, dziesiąta laga na pewno wywoła krztuszenie u słabszych osobników odruch wymiotny.

co do samego działania nie ma sie do czego dojebać bo jest sztos, jednak trzeba pamiętać mam z tym styczność raz na kilka miesięcy i na start wale minimum 200mg na sniff więc nie da się pewnych rzeczy przemyśleć.

Czas ładowania kilka minut czyli nie zdążysz zauważyć.
Duża dawka doprowadzi do zaburzeń w swoim naturalnym zachowaniu więc uważać :E


Co do samego działania - nie do końca rozumiem jak wszyscy rozgraniczają to pomiędzy stimem i euforią. Dla mnie albo sort jest chujowy działanie znikome i czujesz się niedojebany albo jest kozak i przenosi Cie do innego wymiaru w mniejszym lub większym stopniu.
Na pewno jest to najlepszy sort z wszystkich z jakimi miałem do czynienia od czasu przejścia sklepów do NL. A próbowałem czołowych rzutów u sprawdzonych vendorów. Czy jest coś lepszego możliwe, kto ma czas na eksperymenty niech sprawdza.

Działanie takie jakie powinno być, w moim wypadku mimo mniejszej podatności na zmiany perspektywy po czymkolwiek, wypierdala jak z katapulty. Jak by towarowy wjeżdzał na peron na full gazie.
Mi odpala się 200iq i czuje się jak bym wygrał życie. Błogość i euforia, empatia czyli to co oferowały sklepy kiedyś.
Na pewno ze względu na takie pierdolniecie robi lekki szum na głowie i trochę odkleja od tego co się dzieje w tym momencie ale to efekt tego potężnego stanu w którym czujesz się jak nadczłowiek.
3C Mikro ma podobne działanie jednak według mnie trochę słabsze i krótsze.

Dla mnie po takim sniffie na pierwszą narte myśl o dorzutce pojawiła sie po ponad dwóch godzinach, jak komuś ta przygoda zajmuje mniej czasu to pewnie jest w takiej fazie że nie zdaje sobie sprawy do końca ocb.

Dla tych co zastanawiają się czy pobierać doradzam brać póki jest.

Sort na pewno zrobi wrażenie na każdym komu będzie dane z nim przebywać.
Z racji że dzisiaj nic nie jest pewne a w sklepach jest jedna wielka loteria przypuszczam że może to być największy kozak obecnie dostępny.

Gratka kurwa dla pilotów bombowca.

Co bym tu nie napisał i tak nie ma to znaczenia bo obecny sort przenosi do wymiaru którego się na da opisać i wyjaśnić.

Zalecam ostrożność bo jest tak dobre że na pewno zdobędzie rozgłos gdzie się nie pojawi a wiadomo jak to się kończy zawsze.

Wybaczcie że napisałem to w nieszablonowy sposób ale ja to dzisiaj emeryt jeśli chodzi o zajawke na to.

Zapomniałem nadmienić że robi pojazd z oczami w chuj, pocenie, zimno, dreszcze - no ale to chyba logiczne jeśli wrzuca Cie na takie głębiny.

Jak się spodobało dawać plusy co będzie większy respekt na ośce. pzdr

Dodano po 11 minutach 28 sekundach:
Nie napisałem o zejściu ale nic nowego, skutków fizjologicznych raczej brak, zmęczenie po niespaniu i w zależności od tego czy piłeś na fazie. Wiadomo że kichawa do przeszczepu ale to nikogo nie dziwi.

Zjazd na psycho wiadomo, tyle godzin na tak potężnej fazie odciśnie swoje piętno skoro świt nastanie pustak w głowie i niemożność zastanowienia się nad wieloma rzeczami, ja mówie na to wegetacja. Mija po pierwszym spaniu by wyjść z tego bez uszczerbku na łbie polecam zolpidem bo słabsze osobniki zorają sobie kask ale chuj tam debili nie szkoda :E

Status:
qwerty12345
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 178
Joined: 1 year ago
Reputation: 44

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by qwerty12345 » 2 weeks ago

BELMONDO, a libido w porównaniu do 3C micro ?

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik
Posts: 235
Joined: 1 year ago
Reputation: 28

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Chlastusmate » 2 weeks ago

qwerty12345, po micro wieksze

Dodano po 27 sekundach:
Bo i micro u mnie było na dzielni

Status:
BELMONDO
Ssak
User avatar
Użytkownik
Posts: 56
Joined: 1 year ago
Reputation: 13

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by BELMONDO » 2 weeks ago

qwerty12345, dla mnie temat libido ciężka sprawa bo i tak nie drygnie nawet po kamagrze na takiej fazie xd nie dam rady się na tym skupić, choć wiadomo libido wysoko

niestety nie porównam Ci bo nie skupiam sie na tym aspekcie, ale z racji ze mikro słabsze to i libido na nim mniejsze pewnie choć moge sie mylic

Status:
josiek
Kryształowa Legenda
User avatar
HedoNista
Posts: 2781
Joined: 2 years ago
Reputation: 1198

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by josiek » 2 weeks ago

Aktualny sort poniżej.

Otrzymałem 1g na testy, które bardzo przyjemnie działa
Wygląda pięknie :)

Działanie - mocno drażni nos! łzawienie, duza potliwość. Czuć w tle dziwny chemiczny posmak. Ale Atakuje. Wg mnie jest bardziej euforyczny niż 3c micro!!! i ma ciut mniej stima.
Działanie 1h, duża potliwość, reszta - jak każde porządne 3-cmc. Działa ok

9/10
3c_B.jpg
3c_B.jpg (142.16 KiB)

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
qwerty12345
Dyso-sensei
User avatar
Użytkownik
Posts: 178
Joined: 1 year ago
Reputation: 44

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by qwerty12345 » 2 weeks ago

Libido? Większe niż przy 3c micro?

Status:
josiek
Kryształowa Legenda
User avatar
HedoNista
Posts: 2781
Joined: 2 years ago
Reputation: 1198

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by josiek » 2 weeks ago

qwerty12345, Ciężko powiedzieć bo było tylko 1g. Ale bardziej podbiło ciśnienie - więc tak, libido skacze :)

Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP! Produkty które opisuje są nielegalne na terenie RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Status:
Ti ta techno
Szczur
Newbie
Posts: 29
Joined: 3 months ago
Reputation: 5

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by Ti ta techno » 1 week ago

Just made my first order at this shop, after reading all your positive reviews and fotos i decided to take 20 meters of this stuff for my first test with this vendor.

I think i do nothing wrong after all the pictures.

Yum yum! this these crystals just look very delicious....

Kkkkkkrrrrrrrrrraaaaaaakkkk....... OOOh i can already hear the sexy cracking sound from those rocks on my nice black plate! :lol:

After getting two loads of junk at the last shop this will be a big relief!


So far so good....


I will write a detailed review of course

Status:
SoundsGreat
Blister
User avatar
Newbie
Posts: 9
Joined: 11 months ago
Reputation: 1

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by SoundsGreat » 1 week ago

Wiekszy nieogar jest po 3c big czy micro?

Status:
kotmegaband
Dyletant
Newbie
Posts: 1
Joined: 6 months ago
Reputation: 1

3C Big Crystal Threecrystal.cc - opinie, recenzje

Unread post by kotmegaband » 2 days ago

8/10

Trójka całkiem wydajna, 3g wystarczyło na 3dni.
Wjezdza sniffem i oralnie, przy smifie większy speed.
Nie boli w nosie, sniff do przeżycia, rozkręca się 5 minut i jest boom. Są ciary, jest Rush i w ogóle jest kozacko.
Libido wysoko.
Polecam. Piotr Fronczewski

Wiadomość moderatora

NIE porównujemy do innych sklepów w czyimś dziale partnerskim.