strzałka do góry

3-CMC GOLD Jedwabnyszlak.cz opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: jedwabnyszlak


  • Ten szpital wynikł bardziej z paniki mojej dziewczyny, która nie jest w temacie. Fakt zatrulem się i to mocno jednak swoje bym odlezal w domu i po dwóch dniach bym się ogarnął. Walić to było minęło.

    Najbardziej żałuje że nie pamiętam i nie jestem w stanie w miarę dobrze opisać działania 3cmc white. Nie wiem, może to przez zbyt duże ilości czwórki a potem trójki? Poprostu trzeba siadać do jednego tematu i chociaż na początku nie przesadzac żeby potem realnie ocenić działanie danej substancji.

    Mam nadzieję że nie długo ktoś mądrzejszy ode mnie wrzuci coś na temat 3cmc white.

    Pozdro
    • 0

    Tomek123
    Blister
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 11
    Dołączył: 21 lis 2017, o 18:06
    Reputacja: 3


  • Tomek, czy mądrzejszy to nie wiem w końcu na to mądrych nie ma, ale jak przyjdzie temator to postaram się stworzyć jakiś raport na zasadzie dziennika
    • 0

    StayHighAllDay
    Szczur
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 28
    Dołączył: 25 lis 2017, o 20:34
    Reputacja: 3


  • I jak tam?
    Ktoś coś o withe?
    • 0

    Tomek123
    Blister
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 11
    Dołączył: 21 lis 2017, o 18:06
    Reputacja: 3


  • Wróciło nasze ulubione 3-cmc gold co za piekny dzien :)
    • 0

    Załączniki
    dd84bec625795.jpg
    dd84bec625795.jpg (474.27 KiB)
    Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
    Hennessy
    Dopaminator
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 1292
    Dołączył: 17 mar 2017, o 10:57
    Reputacja: 250


  • No jest to chyba sort z gatunku "kochasz albo nienawidzisz" :)

    Przy rozpakowywaniu zapach czułem jak jeszcze było w dwóch samarkach.
    Lekko mokrawe, jak to kolorowe trójki, więc przez jakiś czas suszyłem rozsypane na kartce pod lampką.
    Jeśli w tym czasie korytarzem przechodził jakiś pies (w sensie taki zwierzak), to mógł mieć nawet zwiechę systemu :)

    Wydawało mi się, że biorę ostrożnie a wjechało mi jak z buta.
    Albo mam gorszy dzień albo to jest mocniejsze niż było. Radzę zaczynać ostrożnie.
    Profil działania znajomy, tylko jakby mocniejszy.
    Albo ja się jakiś wydelikacony zrobiłem po tych wszystkich ostatnich ceco-trójkach, które miałem "przyjemność" nabyć w innych sklepach.

    To jest do ustalenia w kolejnych testach. Dziś czuję, że moc jest we mnie za silna :D

    Dodano 2 lut 2018, o 12:33

    ------------------------------------------------------------------------

    OK. Dziś się do tego najwidoczniej lepiej zabrałem i mam działanie, które w tej trójce polubiłem.
    Nie wiem, co zaszło wczoraj. Możliwe, że się za bardzo za nią stęskniłem i jak już dopadłem, to rzuciłem się za mocno jak dzik :)

    Dziś zapodałem ostrożniej, dzieląc na mniejsze porcje i stopniowo doładowując. I jest super!
    Przyjmowałem sniffem. Ilości celowo nie podaję, bo ja jestem nienormalny i na mnie działają niestandardowo małe ilości.

    Piecze w nochala, co daje mi masochistyczną przyjemność. Płynącą głównie z tego, że mnie w zasadzie już mało co piecze :) Więc, jak coś popiecze, to wraca czar wspomnień tych pięknych dziewiczych czasów, gdy piekło wszystko.
    Jednocześnie jest to ważna informacja dla początkujących zawodników. Nie jestem pewien, czy od tej trójki chcielibyście zaczynać przygody :)

    Działanie tej trójki jest dla mnie euforyczno-relaksujące. Dodatkowo ona mi daje takie super-przyjemne wewnętrzne ciepełko, które nie wiem, jaką ma fachową nazwę ale jest właśnie moją ulubioną cechą kolorowych trójek, zwłaszcza tej. I ono się utrzymuje długo po tym, jak już minie pierwsza, właściwa fala działania, co też jest dla mnie dużym pozytywem.

    Speed, ciśnienie, kardio - czyli rzeczy, których nie lubię - to wszystko jest ale dyskretnie schowane pod powierzchnią tych przyjemniejszych doznań. Ale jak weźmiesz za dużo, to wypływa na wierzch - co się stało właśnie wczoraj - i już nie jest miło, no chyba że ktoś lubi takie tematy. Ja nienawidzę, więc kwestia odpowiednio dobranej ilości jest tu mega-ważna.

    Ogólnie to jest właśnie taka złota trójeczka jaką polubiłem.
    I jednocześnie dała mi lekcję pokory dla jej mocy :) Taki przypominacz jest dobry raz na jakiś czas, bo zmniejsza wystąpienie trybu chojraka.
    • 0

    OomAmee
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Grammar Nazi
     
    Posty: 260
    Dołączył: 3 lip 2017, o 01:05
    Reputacja: 115


  • Ktos cos wiecej o tym nowym sorcie? chcialbym zamówic i czekam na wiecej opini :)
    • 0

    szogun028
    Ssak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 78
    Dołączył: 24 wrz 2017, o 17:39
    Reputacja: 45


  • szogun028 masz wyżej opinie OomAmee to wyjadacz brązowych specyfików on prawde ci powie. :P
    Ja testowałem poprzedni sort i był mega, na pewno się nie zawiedziesz, a jak wolisz białą tróje to jedwabny ma też 3-cmc white.
    • 0

    Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
    Hennessy
    Dopaminator
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 1292
    Dołączył: 17 mar 2017, o 10:57
    Reputacja: 250



  • 1400 za sete :o Jakby sie tylko u mnie brązowa trójka przyjęła.. Wiem że działa jak ma być ale ludzie z zewnatrz nie kumają że jak jest brązowe to tez moż być dobre i czyste. :|
    • 0

    lolek20
    Psychonauta
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 645
    Dołączył: 2 lut 2017, o 14:50
    Reputacja: 149


  • Jak taka cena i wyprzedaż to proponuje się zaopatrzyć u kolegi na więcej i dłużej :)
    • 0

    Poklepany
    Ssak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 64
    Dołączył: 19 cze 2017, o 10:33
    Reputacja: 10

Poprzednia strona


Powrót do Jedwabnyszlak.cz

  • Synthetics.pl
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Darkchem.com
  • Jedwabnyszlak.cz
  • Rcchems.eu
  • Atomchemicals.nl
  • 13rc.net
  • Mefedron.pl
  • Sorted.org.in
  • Czwarty oficjalny konkurs Dopek.info. Pula nagród - 4000zł!
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'