3-CMC GOLD SilkMixture.com opinie, recenzje

Obrazek

Profil sklepu: SilkMixture

Status:
OomAmee
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Grammar Nazi
Posty: 814
Rejestracja: 03 lip 2017, 2:05
Reputacja: 361

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 15 gru 2017, 17:26

Ostatni post z poprzedniej strony:

Tomek123 Trójki brane po czwórkach ja osobiście zawsze słabiej odczuwam.
Ale, że finisz w szpitalu, to współczuję serdecznie i życzę zdrowia.

I co ja czytam w tym temacie? Że golda już nie będzie, dobrze zrozumiałem.
To kara! Kara dla mnie! Wiecie za co?
Jak zamówiłem golda to po pierwszych testach pisałem jakieś bzdury, że to zwykła trójka i nie wiem o co cały ten podziw.
Dziś, po wielu testach, nie znam lepszej trójeczki i czytam, że jej już nie będzie?
Należało mi się!
A posiadane resztki zachowam na Święta, czy coś :D


P.S. Ktoś mi udzieli na priva małego tutoriala, jak poprawnie robić linki wołające userów?
Specjalnie zostawiam na górze zjebaną wersję, bo tak to mi się robi, jak normalnie wpiszę (małpa)Nick
-----------------------------------------
Jestem Obłąkaną Galaretką i takim się lubię
-----------------------------------------

Status:
Tomek123
Blister
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 21 lis 2017, 19:06
Reputacja: 7

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Tomek123 » 16 gru 2017, 10:54

Ten szpital wynikł bardziej z paniki mojej dziewczyny, która nie jest w temacie. Fakt zatrulem się i to mocno jednak swoje bym odlezal w domu i po dwóch dniach bym się ogarnął. Walić to było minęło.

Najbardziej żałuje że nie pamiętam i nie jestem w stanie w miarę dobrze opisać działania 3cmc white. Nie wiem, może to przez zbyt duże ilości czwórki a potem trójki? Poprostu trzeba siadać do jednego tematu i chociaż na początku nie przesadzac żeby potem realnie ocenić działanie danej substancji.

Mam nadzieję że nie długo ktoś mądrzejszy ode mnie wrzuci coś na temat 3cmc white.

Pozdro

Status:
StayHighAllDay
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 27
Rejestracja: 25 lis 2017, 21:34
Reputacja: 4

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: StayHighAllDay » 16 gru 2017, 11:37

Tomek, czy mądrzejszy to nie wiem[emoji23] w końcu na to mądrych nie ma, ale jak przyjdzie temator to postaram się stworzyć jakiś raport na zasadzie dziennika[emoji6]

Status:
Tomek123
Blister
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 21 lis 2017, 19:06
Reputacja: 7

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Tomek123 » 23 gru 2017, 18:53

I jak tam?
Ktoś coś o withe?

Status:
Hennessy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 1374
Rejestracja: 17 mar 2017, 11:57
Reputacja: 275

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 30 sty 2018, 14:51

Wróciło nasze ulubione 3-cmc gold co za piekny dzien :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
OomAmee
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Grammar Nazi
Posty: 814
Rejestracja: 03 lip 2017, 2:05
Reputacja: 361

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 02 lut 2018, 13:34

No jest to chyba sort z gatunku "kochasz albo nienawidzisz" :)

Przy rozpakowywaniu zapach czułem jak jeszcze było w dwóch samarkach.
Lekko mokrawe, jak to kolorowe trójki, więc przez jakiś czas suszyłem rozsypane na kartce pod lampką.
Jeśli w tym czasie korytarzem przechodził jakiś pies (w sensie taki zwierzak), to mógł mieć nawet zwiechę systemu :)

Wydawało mi się, że biorę ostrożnie a wjechało mi jak z buta.
Albo mam gorszy dzień albo to jest mocniejsze niż było. Radzę zaczynać ostrożnie.
Profil działania znajomy, tylko jakby mocniejszy.
Albo ja się jakiś wydelikacony zrobiłem po tych wszystkich ostatnich ceco-trójkach, które miałem "przyjemność" nabyć w innych sklepach.

To jest do ustalenia w kolejnych testach. Dziś czuję, że moc jest we mnie za silna :D

Dodano 2 lut 2018, o 12:33

------------------------------------------------------------------------

OK. Dziś się do tego najwidoczniej lepiej zabrałem i mam działanie, które w tej trójce polubiłem.
Nie wiem, co zaszło wczoraj. Możliwe, że się za bardzo za nią stęskniłem i jak już dopadłem, to rzuciłem się za mocno jak dzik :)

Dziś zapodałem ostrożniej, dzieląc na mniejsze porcje i stopniowo doładowując. I jest super!
Przyjmowałem sniffem. Ilości celowo nie podaję, bo ja jestem nienormalny i na mnie działają niestandardowo małe ilości.

Piecze w nochala, co daje mi masochistyczną przyjemność. Płynącą głównie z tego, że mnie w zasadzie już mało co piecze :) Więc, jak coś popiecze, to wraca czar wspomnień tych pięknych dziewiczych czasów, gdy piekło wszystko.
Jednocześnie jest to ważna informacja dla początkujących zawodników. Nie jestem pewien, czy od tej trójki chcielibyście zaczynać przygody :)

Działanie tej trójki jest dla mnie euforyczno-relaksujące. Dodatkowo ona mi daje takie super-przyjemne wewnętrzne ciepełko, które nie wiem, jaką ma fachową nazwę ale jest właśnie moją ulubioną cechą kolorowych trójek, zwłaszcza tej. I ono się utrzymuje długo po tym, jak już minie pierwsza, właściwa fala działania, co też jest dla mnie dużym pozytywem.

Speed, ciśnienie, kardio - czyli rzeczy, których nie lubię - to wszystko jest ale dyskretnie schowane pod powierzchnią tych przyjemniejszych doznań. Ale jak weźmiesz za dużo, to wypływa na wierzch - co się stało właśnie wczoraj - i już nie jest miło, no chyba że ktoś lubi takie tematy. Ja nienawidzę, więc kwestia odpowiednio dobranej ilości jest tu mega-ważna.

Ogólnie to jest właśnie taka złota trójeczka jaką polubiłem.
I jednocześnie dała mi lekcję pokory dla jej mocy :) Taki przypominacz jest dobry raz na jakiś czas, bo zmniejsza wystąpienie trybu chojraka.
-----------------------------------------
Jestem Obłąkaną Galaretką i takim się lubię
-----------------------------------------

Status:
szogun028
Sniffiarz
Użytkownik
Posty: 91
Rejestracja: 24 wrz 2017, 18:39
Reputacja: 52

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: szogun028 » 12 lut 2018, 21:13

Ktos cos wiecej o tym nowym sorcie? chcialbym zamówic i czekam na wiecej opini :)

Status:
Hennessy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Posty: 1374
Rejestracja: 17 mar 2017, 11:57
Reputacja: 275

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 14 lut 2018, 13:03

szogun028 masz wyżej opinie OomAmee to wyjadacz brązowych specyfików on prawde ci powie. :P
Ja testowałem poprzedni sort i był mega, na pewno się nie zawiedziesz, a jak wolisz białą tróje to SilkMixture ma też 3-cmc white.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
SilkMixture
Sniffiarz
Sklep
Posty: 89
Rejestracja: 28 sie 2017, 18:13
Reputacja: 74

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: SilkMixture » 15 lut 2018, 15:27

Wyprzedaż 3cmc gold, a wiec w tej chwili są niższe ceny.
Zapraszamy ;)

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 909
Rejestracja: 02 lut 2017, 15:50
Reputacja: 216

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 15 lut 2018, 18:21

1400 za sete :o Jakby sie tylko u mnie brązowa trójka przyjęła.. Wiem że działa jak ma być ale ludzie z zewnatrz nie kumają że jak jest brązowe to tez moż być dobre i czyste. :|

Status:
Poklepany
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 137
Rejestracja: 19 cze 2017, 11:33
Reputacja: 26

3-CMC GOLD Silkmixture.com opinie, recenzje

Nieprzeczytany post autor: Poklepany » 15 lut 2018, 22:02

Jak taka cena i wyprzedaż to proponuje się zaopatrzyć u kolegi na więcej i dłużej :)

Wróć do „Silkmixture.com”