strzałka do góry

13rc.net opinie o sklepie

Obrazek

Profil sklepu: 13rc

14 lut 2018, o 21:44

  • Leci do mnie paczucha więc wkrótce testy :D Kontakt z Vendorem na maila bardzo dobry, plus za wysyłkę żółtymi(mam nadzieje, ze nie zginie). Vendor zaskoczył mnie od razu swoim asortymentem, żałuję tylko, że tak mało wybrałem do testów i jedno benzo RO5 zapowiada się słabo a były lepsze do wyboru.
    • 0

    tryptodyso
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 305
    Dołączył: 27 gru 2017, o 18:36
    Reputacja: 35

14 lut 2018, o 21:52

  • 13rc Czy wysyłaliście w samplach 4mc ? Bo nie widziałem tego w waszej ofercie, a poza tym umówiłem się na inne substancje a dostałem 4mc. Oczywiście nie narzekam i napiszę opinie jak przetestuje. Pytam się tylko, bo nwm czy to jakaś pomyłka czy cuś.
    • 0

    Warwick
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 188
    Dołączył: 26 sty 2018, o 21:03
    Reputacja: 35

14 lut 2018, o 22:33

  • Warwick Z darkiem gadaj. To on takie wysyłał.
    • 0

    vislaus
    Szczur
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 39
    Dołączył: 4 lis 2017, o 00:41
    Reputacja: 16

14 lut 2018, o 22:36

  • vislaus wiem ale ja z darkiem się na nic nie umawiałem, a od 13 dostałem tracking. Za 2 dni pisze ze paczka na poczcie to ide i odbieram. Otwieram a tam 4mc.
    • 0

    Warwick
    Dyso-sensei
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 188
    Dołączył: 26 sty 2018, o 21:03
    Reputacja: 35

14 lut 2018, o 22:59

  • dziwna sprawa bo oni tego nie posiadają, na pewno z nikim innym się nie umawiałeś? 4-mc mają też dwóch innych vendorów
    • 0

    tryptodyso
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 305
    Dołączył: 27 gru 2017, o 18:36
    Reputacja: 35

14 lut 2018, o 23:41

  • LovelyHeroin poleconym, tez dzis od rana byla w przygotowaniu do jutra, ale ze za daleko nie bylem to kontakt z Pania przez tel paczka sie znalazla odebralem i luzik, ale jak nie by nie bylo pojebalo ich zawsze jak juz cos lecialo to max dobe. No ale 24 , Nie polecony. Moze i nic nie pomoglem w tej kwesti, opisalem swoja sytuacje peace
    • 0

    Wszystko co piszę jest jedynie wytworem mojej wyobraźni :mrgreen:
    Bezimienny
    Ssak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 41
    Dołączył: 7 lut 2018, o 09:13
    Reputacja: 13

15 lut 2018, o 01:34

  • Chciałbym przetestować wasze NM-2201, NEPa i benzo, prosze o kontakt Vendora :)
    • 0

    tryptodyso
    Narkotykacz
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 305
    Dołączył: 27 gru 2017, o 18:36
    Reputacja: 35

15 lut 2018, o 02:51

  • Kontakt ze sklepem wporzadku odpisuja dosc szybko.Wysylka tez sprawna polecam sampli opinie niebawem , zeby mialo to jakis sens to bez miksow co nie, ale pewnie i tak wyjebane na moja opinie bo bo tylko wytwor mojej wyobrazni heheszki later zapodam fotki jak to wygladalo

    o elo
    • 0

    Wszystko co piszę jest jedynie wytworem mojej wyobraźni :mrgreen:
    Bezimienny
    Ssak
    Avatar użytkownika
    Użytkownik
     
    Posty: 41
    Dołączył: 7 lut 2018, o 09:13
    Reputacja: 13

15 lut 2018, o 07:56

  • Cześć

    To co widać w sklepie to jest w naszej ofercie. Nic więcej i nic mniej .
    • 0

    13rc
    Szczur
    Avatar użytkownika
    Sklep
     
    Posty: 32
    Dołączył: 6 lut 2018, o 12:16
    Skąd: ZEWSZĄD
    Reputacja: 31

15 lut 2018, o 09:18

  • Dziś polecą zapewne moje recki ;)
    • 0

    Nie ma oczym gadać, o to się nie obawiaj.
    Karma - od wysłanników szatana,
    W szatach tak ciemnych, że słońce przysłania,
    Wraca konkretna-Atak na tępych co tylko zysk mają w baniach.
    Venoom
    Sniffiarz
    Avatar użytkownika
    Renegat
     
    Posty: 146
    Dołączył: 29 lis 2017, o 08:16
    Skąd: blisko
    Reputacja: 109

Poprzednia stronaNastępna strona


Powrót do 13rc.net

  • Synthetics.pl
  • Predator-rc.nl
  • Vipchemicals.pl
  • Laboratorium-24.pl
  • Darkchem.com
  • Jedwabnyszlak.cz
  • Rcchems.eu
  • Atomchemicals.nl
  • Greenpills.us
  • 13rc.net
  • Mefedron.pl
  • Sorted.org.in
  • Czwarty oficjalny konkurs Dopek.info. Pula nagród - 4000zł!
  • Miejsce na Twoją reklamę
Reputation System ©'