13rc.net opinie o sklepie

Obrazek

Profil sklepu: 13rc

Status:
krysztalowy
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Szeryf
Posty: 879
Rejestracja: 04 sie 2017, 12:43
Lokalizacja: Kryształowa planeta
Reputacja: 510

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 14 lut 2018, 17:25

Ostatni post z poprzedniej strony:

KURWAAAAAA, ja chce to mdphp, 13 dużo tego macie na stanie? bo hajs będę mieć nie wiem kiedy, a muszę stestować, więc jeśli macie dobre serca i wznosicie je do pana odłóżcie mi z dychę :E
                          Sleep to dream tonight
             Fill the empty spaces that shadows left behind
       You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1020
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 316

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 14 lut 2018, 22:44

Leci do mnie paczucha więc wkrótce testy :D Kontakt z Vendorem na maila bardzo dobry, plus za wysyłkę żółtymi(mam nadzieje, ze nie zginie). Vendor zaskoczył mnie od razu swoim asortymentem, żałuję tylko, że tak mało wybrałem do testów i jedno benzo RO5 zapowiada się słabo a były lepsze do wyboru.

Status:
Warwick
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 575
Rejestracja: 26 sty 2018, 22:03
Reputacja: 170

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 14 lut 2018, 22:52

13rc Czy wysyłaliście w samplach 4mc ? Bo nie widziałem tego w waszej ofercie, a poza tym umówiłem się na inne substancje a dostałem 4mc. Oczywiście nie narzekam i napiszę opinie jak przetestuje. Pytam się tylko, bo nwm czy to jakaś pomyłka czy cuś.

Status:
vislaus
Ssak
Użytkownik
Posty: 66
Rejestracja: 04 lis 2017, 1:41
Reputacja: 23

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: vislaus » 14 lut 2018, 23:33

Warwick Z darkiem gadaj. To on takie wysyłał.
Jeśli możesz nie zażywaj. Jeśli nie możesz zmniejsz chociaż dawkę. To dawka czyni truciznę.

Status:
Warwick
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 575
Rejestracja: 26 sty 2018, 22:03
Reputacja: 170

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 14 lut 2018, 23:36

vislaus wiem ale ja z darkiem się na nic nie umawiałem, a od 13 dostałem tracking. Za 2 dni pisze ze paczka na poczcie to ide i odbieram. Otwieram a tam 4mc.

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1020
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 316

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 14 lut 2018, 23:59

dziwna sprawa bo oni tego nie posiadają, na pewno z nikim innym się nie umawiałeś? 4-mc mają też dwóch innych vendorów

Status:
Bezimienny
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 317
Rejestracja: 07 lut 2018, 10:13
Lokalizacja: Skątowni
Reputacja: 118

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Bezimienny » 15 lut 2018, 0:41

LovelyHeroin poleconym, tez dzis od rana byla w przygotowaniu do jutra, ale ze za daleko nie bylem to kontakt z Pania przez tel paczka sie znalazla odebralem i luzik, ale jak nie by nie bylo pojebalo ich zawsze jak juz cos lecialo to max dobe. No ale 24 , Nie polecony. Moze i nic nie pomoglem w tej kwesti, opisalem swoja sytuacje peace

Status:
tryptodyso
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 1020
Rejestracja: 27 gru 2017, 19:36
Lokalizacja: Matrix
Reputacja: 316

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 15 lut 2018, 2:34

Chciałbym przetestować wasze NM-2201, NEPa i benzo, prosze o kontakt Vendora :)

Status:
Bezimienny
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 317
Rejestracja: 07 lut 2018, 10:13
Lokalizacja: Skątowni
Reputacja: 118

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Bezimienny » 15 lut 2018, 3:51

Kontakt ze sklepem wporzadku odpisuja dosc szybko.Wysylka tez sprawna polecam sampli opinie niebawem , zeby mialo to jakis sens to bez miksow co nie, ale pewnie i tak wyjebane na moja opinie bo bo tylko wytwor mojej wyobrazni heheszki later zapodam fotki jak to wygladalo

o elo

Status:
13rc
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Sklep
Posty: 179
Rejestracja: 06 lut 2018, 13:16
Lokalizacja: ZEWSZĄD
Reputacja: 148

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: 13rc » 15 lut 2018, 8:56

Cześć

To co widać w sklepie to jest w naszej ofercie. Nic więcej i nic mniej .

Status:
Venoom
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Renegat
Posty: 322
Rejestracja: 29 lis 2017, 9:16
Lokalizacja: wszędzie
Reputacja: 171

13rc.net opinie o sklepie

Nieprzeczytany post autor: Venoom » 15 lut 2018, 10:18

Dziś polecą zapewne moje recki ;)
CHŚPBA

Wróć do „13rc.eu”